Obavijesti

Show

Komentari 16

Brakovi domaćih nogometaša: Jedni su se voljeli desetljećima, a drugi razišli s prvom nevoljom

Brakovi domaćih nogometaša: Jedni su se voljeli desetljećima, a drugi razišli s prvom nevoljom
8

Nakon što je naš bivši nogometni reprezentativac Zvonimir Boban potvrdio da se razvodi od supruge Leonarde, prisjetili smo se brakova njegovih suigrača iz 'zlatne generacije' koji također nisu imali sretan kraj

VIDEO

Rijetki su oni koji i dan danas ne mogu nabrojati najveće zvijezde 'zlatne generacije' hrvatske nogometne reprezentacije, koja je 1998. sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj kući donijela 'broncu zlatnog sjaja'. Boban, Bilić, Štimac, Vlaović i ostali ušli su u legendu, a zahvaljujući njima, u središte pozornosti medija došle su i njihove supruge. Svi su pomno pratili njihove romanse, a mi smo se prisjetili najpoznatijih parova čiji brak nije uspio preživjeti sve prepreke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rastaju se Zvonimir i Leonarda Boban 01:57

Leonarda i Zvonimir Boban

Prije nekoliko dana proširila se vijest o razvodu Zvonimira Bobana i njegove supruge Leonarde nakon gotovo 30 godina braka. Bivši nogometaš i modna dizajnerica upoznali su se još 1989. u butiku u kojem je Leonarda tada radila. Četiri godine nakon vjenčali su se u Milanu, u kojem su živjeli dok je Zvonimir igrao za AC Milan. Par je posvojio četvero djece, a 2009. rodila im se biološka kćer. Činilo se kako je njihov brak vrlo skladan, te je vijest o razvodu iznenadila mnoge.

- Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao je Zvonimir Boban za Večernji list.

Iva Radić i Boško Balaban

Boško Balaban upoznao je bivšu suprugu Ivu Radić 2000. godine, dok je igrao u Dinamu. Manekenka Iva je 1995. osvojila titulu Kraljice Hrvatske, a na svjetskom natjecanju bila je na odličnom četvrtom mjestu. Tada je bila maksimalno posvećena karijeri i Bošku nije bilo nimalo lako osvojiti je. Godinu dana kasnije potpisao za Aston Villu i uspio pridobiti Ivu da izađe na spoj s njim. Par se vjenčao 2002. u dubrovačkom hotelu Excelsior. U 15 godina braka dobili su troje djece, a njihova je ljuba pukla 2017. godine. Dvije godine nakon i službeno su se rastali, a Boško je izjavio kako zadnjih dvije godine njih odnos nije funkcionirao i kako 'to više nije bilo to'.

Milana Vlaović Kovaček i Goran Vlaović

Spisateljica Milana i naš reprezentativac Goran Vlaović bili su u braku 18 godina i roditelji su dvojice sinova i kćeri. Živjeli su zajedno u Grčkoj, Italiji i Francuskoj, a 2011. razveli su se bez pretjerane medijske pompe. Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, te su zbog djece nastavili ljetovati zajedno na Braču. Vlaović se ove godine zaručio za bivšu Miss Universe Ivanu Mišuru koja mu je u veljači rodila kćer.

Iva Šarić i Jerko Leko

Robert Anić/Pixsell

Nakon romanse s tadašnjom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, nogometna zvijezda Jerko Leko zaljubio se 2008. u mladu manekenku u usponu Ivu Šarić. Trinaest godina razlike nije im predstavljalo problem, te su se vjenčali nakon četiri godine veze na zagrebačkoj Trešnjevci, a uskoro postaju roditelji dvojice dječaka. Nažalost, 2018. dolazi kraj njihovoj ljubavi i priznaju javnosti kako su se rastali. Iva je sada u vezi s Dinamovcem Brunom Petkovićem, a ove godine očekuju prinovu.

Suzana i Igor Štimac

Igor Stimac

1989. Suzana Žunić proglašena je za Miss Jugoslavije, a Igor Štimac tada je igrao za splitski Hajduk. Suzana se također bavila i rukometom, te je zapela za oko perspektivnom nogometašu i njih dvoje postaju jedan od najpoznatijih celebrity parova tog vremena. Vjenčali su se 1990. i s godinama postali roditelji troje djece. Činilo se kako imaju zaista savršen brak, no saznalo se kako Igor ima ma aferu s pjevačicom Alkom Vuicom. 2009. razveli su se nakon 19 godina braka, a Suzana je izjavila kako je Igor bio 'isključivi krivac'.

Slaven i Andrijana Bilić

željko lukunić

Nekadašnji nogometni reprezentativac i izbornik Slaven Bilić upoznao je bivšu suprugu Andrijanu preko zajedničkih prijatelja na dočeku nove godine. Andrijana je diplomirana pravnica, a Slaven je tada igrao za Hajduk. Vjenčali su se 1993. godine, a zajedno su živjeli u Engleskoj, Njemačkoj i naposljetku u Splitu. Bilić s Andrijanom ima sina i kćer, a razveli su se 2007. nakon 14 godina braka. Par nije želio komentirati razvod, a Slaven je sreću pronašao s mnogo mlađom studenticom Ivanom Đeldum, koja mu je rodila tri kćeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin