Obavijesti

Show

Komentari 206

'Sva mi je pomoć dobrodošla i sad znam da sam uništila brak'

'Sva mi je pomoć dobrodošla i sad znam da sam uništila brak'
9

Marijana je u ispovjedaonici rekla kako ponekad pomisli da sve može sama, ali više ne čeka ono što je ostavila. Ne može biti opuštena jer zna da je 'zaribala' u startu

VIDEO

Kako se Brandon zabavljao sa stanarkama na djevojačkoj večeri, momačku je također proveo s njima, odvojen od muškog dijela stanovništva. Kako im ne bi bilo pretjerano dosadno u spavaonici dok su kroz staklo gledale dečke kako se zabavljaju, Brandon je priredio svoj mali show. 

Hiperaktivni Brandon prvo je počeo skakati po krevetu, a zatim je skinuo kućni ogrtač i djevojkama pokazivao mišićavi torzo i guzu. To ih nije niti iznenadilo niti šokiralo budući da su navikle gledati ga golišavog pa je Brandon odlučio otići korak dalje. 

Uzeo je plastičnu bocu i pomokrio se u nju dok su ga stanarke gledale. Zgrozile su se nad njegovim činom, rekle mu da je gnjusan i vrištale da odnese bocu izvan sobe. Brandonu je  to bilo zabavno pa je bocu s urinom stavio na policu. Ipak, nije je mogao dugo ostaviti tamo jer su stanarke inzistirale da je iznese van što je na kraju i učinio. 

Soraja je rekla kako joj Brandon ide na živce, ali joj je i zabavan te stoga ne bi htjela da napusti kuću jer bi bez njega bilo dosadno. Bojana i Horvat uvjereni su da će Brandon dugo izdržati u kući. 

Marijanino ponašanje užasnulo stanare

- Neću čistit, nema šanse - rekao je Nikola kojeg je Marijanino ponašanje jako naljutilo. U čišćenju joj je pomogao Nemeš, a Duško i Horvat Brandona su hvalili kako je on dobar, ali kraljica koju glumi je luda i razbija. 

Marijana je razbila kameru, porazbijala pun stol suđa i žestoko se posvađala s Nemešom. Vikala mu je da joj je usrao život, da je pusti na miru, no na kraju su izgladili probleme. Ponašanje Šibenčanke koja ne zna što radi kad je pijana ide na živce i ostalim stanarima. Marijana je pijana vrijeđala i Bojanu kojoj su suze navrle na oči i htjela ju je tući. Rekla je da će napustiti kuću ako Veliki Brat ne kazni Marijanu zbog njena ponašanja. Ipak, zaključila je da bahata Marijana nije vrijedna njenog izlaska iz kuće. 

'Iskrena' ispovijest

- Kao, nikad to nisi radila - komentirala je Marijana Antonijin striptiz koji je muški dio stanara ostavio bez teksta. djevojke su se šalile da se momci zapravo ne zabavljaju, nego se prave i glume pred njima. 

Marijana je u jednom trenutku ušla u ispovjedaonicu i rekla kako se osjeća kao glupi delikvent, kao tinejdžer koji ne sluša roditelje koji mu žele samo dobro. 

- Ja ponekad pomislim da mogu sve, ali skužila sam da sam sama i da mi je svaka pomoć dobro došla. Ne čekam više ono što sam ostavila - rekla je Marijana u ispovjedaonici i dodala kako ne može biti opuštena jer je u startu 'zaribala' i uništila si brak, a sada je toga i svijesna.

Brandon bi rado pozvao Marijanu da spava s njim

Kad je Nemešu priznala da se ljubila s Brandonom, on ju je pitao je li normalna. 

- Da, sad, ali jučer nisam bila normalna - rekla je Marijana koja je situaciju shvatila kao šalu za razliku od Nemeša.

- Sad sam u velikoj dilemi jer je to bio on. Osjećam da bi morao reagirati, a nemam potrebe jer je on to što je. Jesam li ja budala ili nisam, ne znam - rekao je Nemeš.

U raspravu 'golupčića' uključio se i Brandon i rekao da mu je poljubac bio baš sladak, a u ispovjedaonici je rekao kako bi Marijanu vrlo rado pozvao u svoj krevet da nema Nemeša. Dodao je da Nemeš pred Marijanom gubi svu svoju muškost i stav kad je s Marijanom jer ga ona vrti oko malog prsta. Zabavno mu je gledati Nemeša kako 'puže' ispred Marijane kojoj je mladi operni pjevač iz Požarevca očito dosadio i sad ga provocira. Kad je izašao iz ispovjedaonice rekao je Nemešu kako ništa ne poduzima s Marijanom jer je njegova djevojka i on to poštuje.

- Pošto ti voliš muškarce nemam problem, ali nemoj raditi budalu od mene na televiziji - rekao je Nemeš Brandonu, a Marijana mu  je rekla da je sve gotovo i da će otići iz kuće i da ga neće nikad više vidjeti.

Nemešova ljubomora trajala cijeli dan, Marijana 'mrtva hladna'

Nemeš je komentirao kako je dobro što on i Marijana uskoro izlaze iz kuće jer im odnos samo propada. Ona mu je rekla kako se boji i ne zna što je čeka vani, a njegove burne reakcije ne ulijevaju joj povjerenje. 

- Meni je to komično, bezvezno, gubljenje vremena i ne želim više o tome ni razmišljati - rekla je Marijana, a Nemeš ju je molio da kaže Brandonu da joj više ne prilazi i da se ne može ponašati kao da je baš briga za sve ako od njega očekuje da bude dostojanstven. Poljubac su komentirali i ostali stanari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Euforija u Malmöu! Još je samo jedan sat do početka Eurosonga
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Još je samo jedan sat do početka Eurosonga

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna