Obavijesti

Show

Komentari 13

Branko Kockica: 'Djeca više ne slušaju nikoga, bit će sve gore'

Branko Kockica: 'Djeca više ne slušaju nikoga, bit će sve gore'
5

I danas ga pozdravljaju na ulici, tvrdi. 70-ih i 80-ih godina nametnuo se u bivšoj državi kao simbol ležerne, ali i poučne dječje emisije koja je trajala punih 14 godina

VIDEO

Nekada omiljenog dječjeg TV voditelja posljednjih godina u Srbiji vežu skandali, ali srpska javna televizija počela je ponovno reprizirati stare epizode 'Kockice' pa je osim uz malverzacije s nepostojećim radnim mjestom te spavanjem na skupštini, Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica (73), komentirao i današnje generacije. 

 

- Obeshrabren sam, djeca su sada potpuno drugačija. Kad smo snimali Kockicu, ja kažem 'donesi mi čašu vode' i njih desetero otrči. Kad smo prije 10 godina ponovno radili Kockicu, kažeš nekome da donese, a nitko se ne pomakne - kaže Branko, nezadovoljan dječjom poslušnošću. 

Odale ga tajne poruke: Branko Kockica 'jedva preživio' saziv
Odale ga tajne poruke: Branko Kockica 'jedva preživio' saziv

Kockica se u svom nastupu osvrnuo i na reality programe te video uratke koje gledaju djeca te činjenicu da su konstantno izloženi nasilju i sadržaju neprimjerenom njihovoj dobi. 

- Djeca čuju, ali više uopće ne registriraju glas odraslih. Kao da imaju neki filter za našglas. Sve je gore i bit će još gore. Svugdje se ratuje, djeca imitiraju odrasle. A mi odrasli... Uzalud su neki u lijepim odijelima kad pritom šalju bombe - zaključio je voditelj.

Marko Mrkonjić/Pixsell

I danas ga pozdravljaju na ulici, tvrdi. 70-ih i 80-ih godina nametnuo se u bivšoj državi kao simbol ležerne, ali i poučne dječje emisije koja je trajala punih 14 godina. Djeca su u to vrijeme znala sve njegove dosjetke, a iako je snimao i ozbiljne uloge, ostao je upamćen upravo po Kockici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin