Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Bratoubilački rat: Atlantida ne treba kralja, ona treba heroja

Avantura zakonitog kralja Atlantide odvest će ga na putovanje života i prisilit će ga da se suoči s onim tko on doista je te da otkrije je li dostojan postati kralj

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Produkcijska kompanija Warner Bros objavila je još jedan spot za nadolazeći superherojski film 'Aquaman'. U filmu pratimo Arthura Currya, odnosno njegov alter ego Aquaman te njegove nedaće s nasljeđivanjem prijestolja. Aquaman, koji je odrastao sa svojim ocem među ljudima, mora otići u majčin dom, Atlantidu. Tamo ga čeka bratoubilački rat jer je njegov polubrat Orm krenuo u osvajanje prijestolja.

Pogledajte novi video

U filmu ćemo napokon otkriti podrijetlo polu-ljudskog, pola-atlantskog Arthura Curryja. Njegova avantura odvest će ga na putovanje života i prisilit će ga da se suoči s onim tko on doista jest te da otkrije je li dostojan postati kralj.

Na žalost, premda je gornji video dosta kvalitetan, kao uostalom i svi 'Aquamanovi' dosadašnji videi, moramo se upitati je li išta novo u njemu pokazano. Još je pet tjedana pred nama, pet tjedana u kojima će se Warner Bros morati ozbiljno potruditi ne bi li nam zadržao pažnju svojim spotovima.

Foto: Twitter/Screenshot

Srećom, neke stvari jako idu u korist kako Warner Brosa, tako i redatelja filma, Jamesa Wana. Naime, u glavnim ulogama u filmu našli su se poprilično dobri glumci, a podršku im daje ekipa koje se ne bi posramili niti oskarski filmovi. Tako prijestolonasljednika za titulu kralja mora, Arthura Curryja, glumi Jason Momoa, koji time reprizira svoju ulogu iz filma 'Liga pravednika'. Njegovog polubrata Orma, to jest njegov zlobni alter ego, Ocean Mastera, glumi Patrick Wilson, koji je s redateljem Wanom surađivao već u nekoliko filmova. Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa, glumi buduću kraljicu Atlantide Meru, dok je ulogu Aquamanovog saveznika Nuidisa Vulka preuzeo Willem Dafoe.

Foto: Twitter/Screenshot

U kraćim ulogama našli su se i Nicole Kidman te Temuera Morrison koji glume Aquamanove roditelje, kraljicu Atlannu i Thomasa Curryja, a Dolph Lundgren je kralj Nereus, vladar jedne od podvodnih nacija. Opakog negativca u filmu, Black Mantu (vidite ga u videu), glumi Yahya Abdul-Mateen II, dok je Djimon Hounsou uzeo ulogu The Fisherman Kinga, kralja druge od sedam podvodnih nacija.

'Aquaman' u kina, u distribuciji Blitzfilma, dolazi 20. prosinca ove godine.

VIDI OVO! Ova dva horoskopska znaka imat će stresan i težak studeni. Jeste li Vi jedan od njih?

Tema: FILM

Message