Show

Komentari 6

Bregović razgledava skupocjene nekretnine, ali po Beogradu se i dalje vozi u starom Trabantu

Bregović razgledava skupocjene nekretnine, ali po Beogradu se i dalje vozi u starom Trabantu

Glazbenik navodno posjeduje desetke kuća, vila, stanova i garsonijera, ali po ulicama se vozi baš kao nekada, kada je tek počinjao svoju uspješnu glazbenu karijeru

Glazbenik Goran Bregović (71) u Beogradu je 'uhvaćen' kako razgleda stanove u elitnom dijelu grada, što za njega uopće nije čudno. Ono što je začudilo mnoge bio je njegov odabir automobila, oldtimera Trabanta, pišu srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, rijetko tko bi povjerovao da je ovaj uspješni glazbenik vlasnik žutog Trabanta koji se već dugi niz godina uopće ne proizvodi, a neodoljivo podsjeća na Minija koji vozi Mr. Bean u istoimenoj seriji. 

Iako ga, po svemu sudeći, ne zanimaju skupocjeni automobili, Bregović je po Beogradu obilazio skupocjene nekretnine. Prvo stan, a onda kuću. Paparazzi su ga u srpskoj prijestolnici snimili dok je prilazio žutom oldtimeru, a Bregović je tada na sebi imao crnu odjevnu kombinaciju i bež kaput. Video pogledajte ovdje, a počinje na 00:26.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, kako su svojedobno izvijestili tamošnji mediji, Goran Bregović prošle je godine kupio dva stana kćerima u elitnom dijelu Beograda, što i nije za začuditi jer je to tek djelić njegova carstva nekretnina. Glazbenik navodno posjeduje više od 30 kuća, vila, stanova, garsonijera, a njihova ukupna vrijednost prelazi 35 milijuna eura, što ga čini jednim od najimućnijih ljudi na ovim prostorima.

Na beogradskom Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene impozantnim zidinama, a mnoge od svojih nekretnina dao je u najam pa je sve skupa za njega još jedan biznis, uz dakako onaj glazbeni, u kojem je još itekako aktivan. 

- Petnaestak nekretnina ima u Beogradu, a ostalo po cijeloj bivšoj državi. Goran je je na ovaj način osigurao sebe, ali i svoje najmilije. Baš zato na spomenutoj lokaciji prošle godine kupio je i stanove za svoje kćeri - otkrio je tada izvor za Blic, a Bregović je to i potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

Najčitaniji članci