Show

Komentari 2

Kći Gorana Bregovića skoro je izgubila ruku dok se školovala

Kći Gorana Bregovića skoro je izgubila ruku dok se školovala

U intervjuu povodom otvorenja svoje samostalne izložbe Ema Bregović opisala je što joj se dogodilo tijekom školovanja u Školi lijepih umjetnosti

Mlada umjetnica Ema Bregović (26), najstarija kći legendarnog glazbenika Gorana Bregovića (71) sredinom lipnja u Beogradu je otvorila svoju samostalnu izložbu "Don't Worry". U nedavnom intervjuu za Hello! prisjetila se svojih umjetničkih početaka.

- Dok sam studirala u Školi lijepih umjetnosti, doživjela sam vrlo dramatičnu nezgodu, tokarski stroj mi je povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Puno toga imam još za naučiti, a za sada stroj gledam izdaleka - izjavila je Ema i rekla da sad radi sa stručnjacima.

Na svojim društvenim mrežama često dijeli proces nastajanja njezinih djela, a djela na ovoj izložbi nastala su u nekoliko zadnjih godina, a osim u Beogradu svoje vrijeme provodi i u Parizu.

Za Hello! je potvrdila i kako joj je obitelj uvijek bila velika podrška u njezinim željama da postane kiparica.

- Roditelji su me uvijek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam željela za njih nije bilo iznenađujuće - rekla je.

Goran Bregović uz Emu sa suprugom, bivšom manekenkom Dženanom Sudžukom ima još dvije kćeri Umu (19) i Lulu (17). Kad su je jednom prilikom svrstali u top listu najljepših Sarajki, Dženana je preusmjerila pažnju na svoju najstariju kćer.

- Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica - svojedobno je rekla Dženana.

Najčitaniji članci