Obavijesti

Show

Komentari 10

Brena je dotjerana i u kućnoj izolaciji: Nosi štikle i zlatni sat

Brena je dotjerana i u kućnoj izolaciji: Nosi štikle i zlatni sat
9

Pjevačica ni u izolaciji nije zaboravila na svoje obožavatelje pa zbog njih radi online koncerte. Sretna je što vrijeme može provoditi s obitelji, a nije zaboravila niti na izgled

VIDEO

Pjevačica Lepa Brena (59) dane u izolaciji provodi sa svojom obitelji. Priznala je kako sada ima vremena posvetiti se sebi i napraviti stvari koje prije zbog brojnih koncerata i putovanja nije stizala. No, za nju to ne znači da se može sada zapustiti pa vodi računa o tome kako izgleda.

Posljednjom fotografijom pokazala je kako doista drži do sebe čak i kada ne izlazi iz kuće. Pozirala je u svom raskošnom dvorištu odjevena u bijelu bluzu, bež hlače, cipele na petu, a u oko upada i zlatni sat koji je nosila na ruci. Pobrinula se i za frizuru pa je kosu svezala u pletenicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lepa Brena odmara od koncerata i svu pažnju usmjerava na svoju obitelj, no, na svoju publiku nije zaboravila. Sa svojim timom snima live koncerte od kuće i dijeli ih na društvenim mrežama. Kaže kako je pjevanje njezin hobi, jer već dugo ne živi od glazbe.

- Pjevam iz ljubavi, a ne zbog novca. Na estradi sam napravila ime prije 40 godina i zato nemam potrebu imati koncerte. Boba i ja imamo nekoliko firmi, tako da smo financijski sigurni - rekla je pjevačica nedavno za srpske medije.

Ne krije kako ju trenutna situacija jako pogađa. 

- Moj bend ima obitelji i nastojim raditi zbog njih. Nemam potrebu raditi puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se dogodilo da ne radim mjesec dana. Želim dati mali doprinos i pokazati publici da možemo pjevati bez obzira na cijelu situaciju - rekla je pjevačica u emisiji 'Jutro'.

No, trenutno joj najviše nedostaju prijatelji. 

- Jedva čekam da ih sve zagrlim i kažem koliko mi znače. No, moramo svi biti strpljivi. Ovo je svojevrsno čišćenje nas samih, planete u ekološkom smislu , ali i vrijeme promjena - zaključila je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu