Show

Komentari 93

Brena rasprodala zagrebačku Arenu pa zakazala novi nastup

Brena rasprodala zagrebačku Arenu pa zakazala novi nastup

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb, Brena i njezin tim pripremili su specijalne audiovizualne efekte, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate

Srpska pjevačica Lepa Brena (58) nastupit će u zagrebačkoj Areni 14. prosinca te je rasprodala ulaznice za nastup, a novi koncert zakazala je dan kasnije, 15. prosinca. Pjevačica se pred zagrebačku publiku vraća nakon deset godina, ali ovaj put čak dvaput s obzirom na veliki interes publike.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Presretna sam što se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu, kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam - rekla je Brena.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb, Brena i njezin tim pripremili su specijalne audiovizualne efekte, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate, kako bi opravdali njezin status regionalne zvijezde.

Inače, pjevačica je nedavno priznala kako joj ne odgovaraju nova pravila po kojima nastupi počinju iza ponoći, smatrajući da je to nezdravo.

- Nije mi jasno zašto zabave u noćnim klubovima počinju toliko kasno. Pokušat ću to izbjegnuti u budućnosti i zakazati svoje nastupe u terminima kada ljudi u njima mogu uživati bez remećenja sutrašnjih obaveza - zaključila je Brena.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci