Obavijesti

Show

Komentari 101

Brendon razljutio Nikolu: Nisi nimalo zanimljiv, ajde zalij me

Brendon razljutio Nikolu: Nisi nimalo zanimljiv, ajde zalij me
16

Vladimir je komentirao da ga je Marijana tri puta zvala u krevet i nagovorila da skine hlače. Brendon se posvađao s Nikolom koji ga je htio zaliti vodom i derao se da šuti

VIDEO

Ne bih se gola skinula za nikakav novac. Svoje atribute želim ostaviti skrivene, a pogotovo ih ne želim pokazati cijelom Balkanu, rekla je Ema nakon što su je ukućani optužili da je došla gledati njihova gola tijela dok su se sinoć kupali u bazenu.

Brendon je rekao da je podržava jer im je rekla da je žensko. Nakon što je zaključila da je bila glamurozna u haljini koju je odjenula, Vladimir joj je rekao da to nije istina. Umiješala se Antonija i rekla mu da je ne napada već da je pusti na miru. Nirmal je Velikom Bratu rekao da ništa nije govorio protiv Lestera i da ga nije želio izbaciti iz kuće.

- Nema veze, izdržat ću. Ispada da sam ja glavni negativac- rekao je Nirmal i zaključio da sa Sorajom neće riješavati nesporazume jer mu je pričala iza leđa.

- Nemam ništa protiv nje osobno. Želim joj svu sreću svijeta - rekao je Nirmal. 

'Nikola se osjeća ugroženim i manje popularnim'

Nakon toga je ipak popričao s njom, a ona mu je rekla da je ostalim ukućanima jedino rekla kako je komentirao da postoje pravila i da misli da bi po tim pravilima Lestera trebalo izbaciti iz kuće. Rekao joj je da nikad ništa nikome nije govorio protiv nje, a nakon toga je otišao u dvorište pričati s Marijanom i Bojanom. Bojana je rekla da joj je Soraja postala ok dok prije nije imala o njoj takvo mišljenje. Soraja je Velikom Bratu rekla da bi željela da pusti snimku Nirmalu kako bi vidio što je ona drugima rekla.

- Nikola se osjeća ugroženo što se tiče pažnje svog prijatelja Lestera i ostalih ukućana. Zbog mog prisustva se osjeća manje popularnim i ne može se izraziti. Primjetio je da smo Lester i ja ostvarili neku komunikaciju- rekao je Brendon.

Vladimir je rekao da poznaje Marijanu iz onog što je vidio na televiziji i čitao o njoj.

- Kretenu, s tobom ću pričati kad dođeš na red - rekao je Vladimir Brendonu nakon što se umiješao u raspravu.

'Marijana me tri puta zvala u krevet i nagovorila me da skinem hlače'

Nemeš je rekao da mu više nije toliko prirodno okruženje u kući nakon što se vratio iz jazbine. Vladimir se nakon toga porječkao s Antonijom. Nemeš im je rekao da ne galame u spavaćoj sobi jer mu se više sviđa kada je tišina. Vladimir je zatim Lesteru, Nikoli i Nirmalu govorio što misli o Marijani. Kaže da ga je tri puta zvala u svoj krevet te da ga je nagovorila da skine hlače.

- Ja nisam takav čovjek, ali kad me slijedeći put netko prozove bit će druga stvar - rekao je Vladimir.

Kaže da je od Marijane cijelu noć bježao te da i Bojana sve zna jer je sve vidjela.

- Nisam joj dao nijedan povod za to, utapala me u bazenu i zvala da spavam s njim - rekao im je Vladimir. 

'Koja je tvoja uloga u showu?'

Nakon toga Nikola i Brendon porječkali.

- Ti po meni nisi interesantan u smislu da se zabavljamo. Postoje meni ovdje mnogo zanimljiviji ukućani za razgovor iako je moj motiv da sa svima budem ok - rekao je Brendon Nikoli koji je nakon toga zaprijetio da će ga zaliti vodom.

Nakon što je Brendon rekao da to i napravi, Marijana je uhvatila Nikolu za ruku i smirivala ga.

 - Samo šuti, nemoj mi se obraćati više - rekao mu je bijesno Nikola. 

'On ne zna govoriti i složiti nekoliko rečenica'

Brendon ga je pitao što radi u showu i kakva je tu njegova uloga jer se očito osjeća zapostavljenim otkako je on ušao u kuću. Nikola mu je zatim priznao da ljubomoran jer se on sada druži s Lesterom te je zaključio da se ponaša kao majmun.

- Nisi bitan ni interesantan, nemaš ulogu ovdje otkad sam ja došao - derao se Brendon koji je nakon toga zagrlio Lestera i rekao mu da mu je on super.

- Ja njega jako nerviram jer on ne može tolerirati osobu kao što sam ja. Mene nervira njegova energija, to što vidim na njegovom licu. Ne zna govoriti, ne zna složiti nekoliko rečenica - rekao je Brendon Velikom Bratu govoreći o Nikoli.

Zaključio je da Nikolu vjerojatno nesvjesno provocira zbog zabave u kući. 

Soraja mora optužiti Nirmala da je krtica u kući

Veliki Brat je Soraji rekao da će u kuću nakratko ući Dražen i ukućanima reći da u kući postoji krtica. Dao joj je tajni zadatak da optuži Nirmala za to. Dražen se u BB kuću nakratko vratio nakon tri tjedna bolničkog liječenja zbog ozljede leđa. Rekao im je da je pročitao da se među njima nalazi krtica koja sve informacije prenosi Velikom Bratu. 

Dražen nije siguran hoće li se vratiti u kuću

- Ne znam da li se vraćam u kuću. Žao mi je zbog svega- rekao je Dražen.

Brendon mu je rekao kako vidi da glumi, a Dražen je komentirao da glumi u kazalištu.

Soraja se nakon toga umiješala i rekla da je riječ o muškarcu koji je već otprije u kući. Nakon tri sata provedena u kući i povratka na liječenje, Dražen je Velikom Bratu rekao da je sretan što je posjetio ukućane i da ih sve voli.

- Vidjet ćemo, bio bih najsretniji da se vratim. Sad sam dobio neku posebnu želju za to - rekao je Dražen.

Brendon je Velikom Bratu rekao da ga ukućani inspiriraju.

- Za mene je ovo jedna vrsta izazova, ja sam plesač, glumac i umjetnik. Došao sam do nekih rezultata, večeras ulazim u jednu novu etapu i pokušat ću im objasniti da su bili glumci koji su surađivali s mojom ulogom- rekao je Brendon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina