Obavijesti

Show

Komentari 85

Brendon unio nemir u jazbini pa postao Antonijin 'rob' u kući

Brendon unio nemir u jazbini pa postao Antonijin 'rob' u kući
11

Nemeš se posvađao s Brendonom nakon što je Dušku odbrusio na engleskom jeziku. Antonija je Brendona spasila iz jazbine. To je razbijesnilo uzrujanu Marijanu

VIDEO

Mislim da bih se sa svima mogao odlično slagati osim s Branislavom. Prvi kontakt nam je bio loš jer je bio nepristojan, rekao je Vladimir Velikom Bratu.

Nakon njega s tim se u ispovjedaonici složio i Nemeš. Rekao je da se Brendon prikazuje većim čudakom nego što je.

 - Radi neke glupe stvari, jučer je piškio u prolazu gdje nam je pušionica. Ne smije mu se ništa reći, puno filozofira, nema veze s ničim, nadam se da neće prijeći neku granicu u svom ponašanju da ne bi bilo problema - rekao je ogorčeni Nemeš. 

Soraja morala s ledenog kipa skinuti bokserice

Žena Lavica, koja je u svojoj jazbini zarobila muške ukućane, Soraji je prvoj dala zadatak da može osloboditi jednog od muškaraca. Imala je 90 minuta da s ledenog kipa skine bokserice. Soraja je uspjela izvršiti zadatak i izabrala je Horvata kao prvog muškarca koji će se vratiti u kuću.

No, to se nije svidjelo Marijani. Soraja joj je rekla da je izabrala nekog tko je sa svima super i pitala ju je koga bi ona oslobodila što je nju iznenadilo jer misli da se to podrazumijeva. Horvat je bio oduševljen kad je čuo da se vraća u kuću. Prije odlaska Nemeš mu je rekao da kaže Marijani da ne očajava. Kad je ušao u kuću svima je rekao da se Brendon grozno ponaša nakon čega je Ema zaključila da u tom slučaju i ona može igrati prljavo. Soraja joj je rekla da ona ipak nije toliko inteligentna.

- To mrzim u vanjskom životu, ne možeš imati sto najboljih prijatelja - rekla je Marijana Bojani komentirajući Horvatovo ponašanje. 

'Moj cilj je da tu budem jedan dan, nisam došao zbog vas'

Antonija je u ispovjedaonici rekla da misli da je Marijana nije dobro prihvatila jer bi je željela puno toga pitati iz vanjskog svijeta, ali ne smije.

Brendon je zgazio Duškov madrac na napuhivanje zbog čega mu je on prigovorio. Brendon mu je odbrusio na engleskom, a njegovo ponašanje se nije svidjelo Nemešu. Brendon mu je odbrusio da je njegov cilj da tu bude jedan dan i da nije došao zbog njih. Nemeš mu je rekao da ne stvara dramu, a Duško je komentirao da ga ne razumije jer on ne zna engleski. Nemeš je Brendonu nakon toga rekao kako bi se osjećao da nitko od njih ne priča s njim, a on mu je rekao da i ne moraju komunicirati s njim.

- Nećemo pričati s tobom. Izvadi motku iz dupeta pa će ti biti lakše - rekao mu je Nemeš dok je izlazio iz autobusa.

'Možda su moji shvatili da se želim osamostaliti'

Duško je zaključio da on to namjerno radi,a Nemeš da ga nitko dosad osim Eme nije provocirao. Nakon toga je Radašinu, Dušku i Horvatu pričao kako će njegovi roditelji prihvatiti njegovu odluku da bude s Marijanom.

- Možda su moji shvatili koliko mi ovo sve znači. Imam 23 godine i želim se osamostaliti - rekao im je Nemeš.

Iako je Marijana nagovarala ukućanke da ubuduće sve izaberu Nemeša da uđe u kuću, Antonija je nakon borbe s Ženom Lavicom izabrala Brendona. Veliki Brat joj je dopustio da bira samo između njega i Vladimira, a ne između ostalih muških ukućana.

Brendon: Meni je ovdje super u čoporu lavova

- To će biti težak zadatak jer ja volim da drugi ljudi služe mene. Meni je ovdje super u čoporu lavova - rekao je Brendon u ispovjedaonici prije odlaska u kuću kada mu je Veliki Brat rekao da će biti novi Antonijin rob.

Marijana je u ispovjedaonici rekla da ima više negativno nego pozitivno mišljenje o Antoniji i da ne zna kako da se postavi prema njoj. Bojani i Soraji je rekla da ju je sve počelo iritirati, a za to vrijeme Brendon je plivao u bazenu.

Stanarke s Brendonom na ekranu gledale kako ga tračaju u jazbini

Veliki Brat im je upalio ekrane pa su mogli gledati muške ukućane u jazbini koji su tračali Brendona. Nemeš je komentirao kako mu je mjesto na psihijatriji, a Brendon ih je gledao sa smješkom na licu. Zamolio je Antoniju da mu oboja kosu u plavo, pričao joj je kako je putovao po svijetu te da jako voli uniforme, disciplinu i umjetnost.
Kad su legli oglasila se Žena Lavica pa su stanarke pohitale odjenuti svoje kostime. Marijana je Brendonu rekla da je čudak, a on joj je samouvjereno dobacio da on o njoj još nema formirano mišljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...