Show

Komentari 33

Breninom sinu su oštetili novi Rolls Royce: Stoko, pronaći ću te

Breninom sinu su oštetili novi Rolls Royce: Stoko, pronaći ću te

Riječ je o skupocjenom automobilu koji je stigao na tržište 2020. godine, a srpski mediji pišu kako ih u svijetu postoji samo sto, a u Srbiji jedan - Viktorov

Najmlađi sin pjevačice Lepe Brene (60), Viktor (23) neugodno se iznenadio kada je ugledao svog skupocjenog 'ljubimca' izgrebanog. Nepoznata osoba s ključevima je oštetila Viktorovog novog Rolls Roycea, a mladić se odmah oglasio na društvenim mrežama i tužnu vijest podijelio sa svojim pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Brenin nasljednik otkrio je i kako će pronaći osobu koja mu je uništila novi automobil, a uz fotografiju oštećenog vozila, Viktor je pisao: Majmune, stoko...

Riječ je o skupocjenom automobilu koji je stigao na tržište 2020. godine, a srpski mediji pišu kako ih u svijetu postoji samo sto, a u Srbiji jedan - Viktorov. 

Inače, Viktor je nedavno najavio i vjenčanje. U sretnoj je vezi sa Sandrom Miljaković (26), a zbog pandemije korona virus odgodili su svadbu. 

- Planiramo veliku svadbu s 500 uzvanika. Živojinovića ima puno, moramo pronaći veliki prostor na otvorenom. Nećemo ništa planirati dok se ne smiri situacija s korona virusom. Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - ispričao je Viktor za srpski Blic.

Sandra je inače rodom iz sela Budilovina u općini Brus u Srbiji, a u Beogradu studira na Filozofskom fakultetu te se bavi šminkanjem.

 

Najčitaniji članci