Obavijesti

Show

Komentari 30

Brigitte Nielsen: I ja sam bila s Arniejem, bilo je ludo i vatreno

Brigitte Nielsen: I ja sam bila s Arniejem, bilo je ludo i vatreno
9

Seks-bomba 80-ih sa Schwarzeneggerom se 'spetljala' 1985. dok su snimali film 'Red Sonja'. Tada nije bio u braku s Marijom, ali bili su u vezi, no nije o tom pričao

VIDEO

U javnost je izašla još jedna afera bivšeg kalifornijskog guvernera. Naime, Arnold Schwarzenegger (63) 1985. snimao je film 'Red Sonja'. Partnerica u filmu bila mu je Brigitte Nielsen (47), a družili su se i izvan filmskog seta. 

- Oboje smo znali da nećemo ostati u vezi nakon što završi snimanje pa se nismo suzdržavali u iskazivanju strasti. Htjeli smo isprobati sve, i jesmo - kaže Bridgette te dodaje da je veza između nje i Arnija bila super jer nisu imali ograničenja niti su išta obećavali jedno drugom. 

Schwarzenegger nije bio u braku s Mariom Shriver (55) u vrijeme kad je strastveno ljubovao s Brigitte, ali su bili u vezi. 

- Ne znam koliko je Arnie ozbiljno shvaćao njihovu vezu. Nikad nije puno pričao o Mariji. Ja sam se osjećala kao da sam jedina žena u njegovom životu jer me tako dobro tretirao - kaže Nielsen i dodaje da se osjećala prevareno kad je saznala za Mariju te da možda ne bi bila s Arnoldom da je znala da je u vezi. 

Žali Mariju i nije joj jasno kako je Arnold mislio da će moći zataškati nešto tako veliko kao što je vanbračno dijete. Ne razumije kako mu je uopće palo na pamet da se spetlja s kućnom pomoćnicom Mildred Baenom (50) i napravi joj dijete pokraj četvetro djece koju ima u braku  s Marijom. 

Brigite kaže da je Schwarzenegger nikad nije zaprosio jer nije bila 'materijal' za ženu političara, a on je još 80-ih sanjao da će jednog dana biti guverner Kalifornije. Bila je u braku sa Sylvesterom Stalloneom (64) i priznala da je imala seks za jednu noć s Seanom Pennom (50) i da je jako dobar u krevetu. Visoka i prsata plavuša znala je da stvari između nje i Arnieja nikad neće biti ozbiljne zbog njene prošlosti, načina života i izgleda te njegovih političkih ambicija. 

Dogodilo se jednom u Meksiku

Afere na filmskom setu očito su mu svojevrsan fetiš. Arnie se 1989. 'spetljao' s Gigi Goyette (52) dok je u Meksiku snimao film 'Totalni opoziv'. Nakon toga su se, tvrdi ona, viđali narednih 10 godina. 

- Arnold je bio jako živahan i grub dok su se seksali pa je morala otići u bolnicu nakon burne noći s njim. Bilo ju je sram što je došla s takvim ozljedama - kaže izvor blizak Gigi.

Ostavila ga je jer je sumnjala da je našao drugu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski