Obavijesti

Show

Komentari 143

'Harry me ljubio, bio je mrtav pijan i htio je da svi budu goli'

'Harry me ljubio, bio je mrtav pijan i htio je da svi budu goli'
10

Kozmetičarka rodom iz Velike Britanije, jedna je od 10 djevojaka koje su tulumarile u prinčevom apartmanu u Las Vegasu.Kaže da je Harry bio 'izvan sebe' od alkohola

VIDEO

U našem druženju nije bilo ni trunke romantike, samo smo se ludo zabavljali. Harry je cijelo vrijeme bio gol. Činilo mi se da je malo izvan sebe, rekla je za People Carrie Reichert (32). 

Kozmetičarka rodom iz Velike Britanije, jedna je od 10 djevojaka koje su tulumarile u prinčevom luksuznom hotelskom apartmanu u Las Vegasu. Cure su, onako odoka, birali prinčevi prijatelji. Princ Harry (27) zagledao se baš u Carrie i pozvao je da se druže nasamo. Svidjelo mu se što je Britanka i što je jedina 'na prvu' znala tko je on. 

- Bili smo sami otprilike 20 minuta. Ljubili smo se i Harry je cijelo vrijeme bio gol. Bio je jako opušten. Skužila sam da je zaista pijan - kaže Carrie. 

Gol imitirao Michaela Jacksona

Princ je gol stajao na biljarskom stolu sa štapom u rukama i pravio se da svira gitaru. Svi su 'umirali' od smijeha promatrajući ga. 

- Htio je da mu netko nabavi bijelu rukavicu kako bi mogao oponašati Michaela Jacksona. Bio je skroz veseo i željan zabave - dodaje Carrie. 

U apartmanu je bilo jako puno alkohola. Carrie kaže kako nije sigurna je li bilo droga jer ih sama nije ni vidjela ni uzela. Također ne zna ni jesu li djevojke koje su tulumarile s princom bile prostitutke ili ne, niti je li u apartmanu bio diler. Kaže da je Harry bio prijateljski nastrojen prema svima. 

- To što smo bili goli nema veze s orgijama. Harry je jednostavno sve nagovarao da se skinu i da budemo goli. To mu je bila neka vrsta igre - objašnjava 'partijanerica'. 

Zbog razularenog tuluma ostavila ga cura

Kad su mu tata i baka saznali što je radio u 'Gradu grijeha', Harry je dobio gadne 'špotance'. Princ Charles (63) prijetio je britanskim medijima kako ne bi objavili inkriminirajuće fotografije njegova sina, no nisu ga se uplašili. Kraljica Elizabeta II. (86) ostala je bez teksta zbog unukova ponašanja. Osim toga, nakon što je vidjela što radi kad nisu zajedno, Harryja je ostavila manekenka Cressida Bonas (23) s kojom je bio u vezi. Ogorčena je i srami se što je uopće bila s princom. Ne želi mu oprostiti. Harry je očajan zbog toga. 

Više od 30.000 'golaća' podržava Harryja

Dok ga obitelj i bližnji kude, Harry na Facebooku ima grupu podrške koja broji više od 30.000 članova. Građani Velike Britanije objavljuju fotografije na kojima goli salutiraju kako bi pokazali da Harryja ne osuđuju. Među onima koji podržavaju veselog princa ima i muškaraca i žena, a neki su čak navodno i pripadnici britanskih vojnih postrojbi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni