Obavijesti

Show

Komentari 21

Tko je čovjek koji je upao na vjenčanje Britney Spears? Bio je u braku s pjevačicom 55 sati

Tko je čovjek koji je upao na vjenčanje Britney Spears? Bio je u braku s pjevačicom 55 sati
9

Pjevačica je bila zaručena ukupno četiri puta, a u četvrtak je u Los Angelesu treći put stala pred oltar. Prisjetili smo se njezinih najvećih ljubavi...

VIDEO

Pop princeza Britney Spears (40) u četvrtak je na intimnom slavlju u Los Angelesu rekla sudbonosno 'da' fitness treneru  Samu Asghariju (28), a ceremoniju je pokušao omesti njezin prvi suprug Jason Alexander.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Britney slobodna VIDEO

Pjevačica je bila zaručena ukupno četiri puta, a pred oltar je stala triput. Prisjetili smo se njezinih najvećih ljubavi...

Početkom 2000-tih Britney se zaljubila se u pjevača Justina Timberlakea (41), s kojim je hodala gotovo dvije godine, bili su nerazdvojni, ali onda je ljubav pukla. Nije dugo patila. Čak su i njezini bliski suradnici znali govoriti kako se radilo samo o prolaznoj avanturi. Imala je pametnijeg posla - nastavila je kući donositi nagrade.

Pixsell

S pjesmom 'Toxic' zaradila je i prvi Grammy, ali i dalje je bila 'divlja' i nepromišljena. Doduše, ovoga puta na privatnom planu. U siječnju 2004. udala se u Las Vegasu za Jasona Alexandera, prijatelja iz djetinjstva, a bili su u braku samo 55 sati.

*EXCLUSIVE* Britney Spears’ ex husband Jason Alexander attends a #FreeBritney rally in LA

Iako se dugo nije znalo zbog čega su se rastali, Jason je Daily Mailu 17 godina nakon braka ispričao da ih je na razvod natjerala njezina obitelj pa su naivno potpisali poništenje jer su bili uvjereni da će brak štetiti njezinoj karijeri. 

- Naivno smo im vjerovali, a oni su nas prevarili. Volio sam Britney, a oni su promijenili njezin broj mobitela i nisam mogao više razgovarati s njom - ispričao je Jason. 

Britney and Kevin Split - LA

Zatim se spetljala s plesačem Kevinom Federlineom, čija je djevojka u to vrijeme bila drugi put trudna. Zbog te su je veze u medijima još više prozivali i nadzirali svaki njezin korak. Karijera joj je nakratko bila na čekanju 2004. godine jer je morala operirati koljeno, zbog čega je otkazala dio turneje. Federlinea je zaprosila sama, a on je prvo rekao 'ne'. Zatim je Kevin zaprosio Britney, a ona je pristala.

U studenom iste godine u Kaliforniji je rekla sudbonosno 'da' Federlineu, a u travnju 2005. objavili su da je trudna. Sinčić Sean Preston (16) stigao je godinu dana nakon vjenčanja, a javnost je bila oduševljena mladom obitelji. Šokirali su se kad je u studenom 2006. rodila drugog sina, Jaydena (15) te nedugo nakon podnijela papire za razvod. Tvrdila je da je razlog 'velika razlika među njima i stvari koje se ne mogu riješiti'.

Britney Spears i Kevin Federline, arhivske fotografije

Tada je sve krenulo nizbrdo. Počela je partijati s bogatašicom Paris Hilton. S vremena na vrijeme bi odlazila na rehabilitaciju jer je shvatila da je ovisna o opijatima, a zatim se dogodio trenutak koji joj je zauvijek obilježio život. Imala je živčani slom 2007. godine i obrijala je glavu. Ulovili su je paparazzi i fotografije su obišle cijeli svijet. I dalje je nastupala, činilo se da će joj biti bolje, ali onda je početkom 2008. imala još jedan slom. Odveli su je na psihijatriju nakon što je odbila vratiti djecu njihovu ocu, što je bila odluka koju je donio sud. Šuškalo se da je imala bipolarni poremećaj, ali to nikad nije potvrđeno.

Pixsell

Krajem 2008. godine Britney je objavila novi album 'Circus', koji je ponovno dospio na vrh ljestvica ponajviše zahvaljujući pjesmi 'Womanizer'. Izgledalo je kao da je ponovno posložila kockice u svom životu pa se 2011. godine zaručila s Jasonom Trawickom, ali i ta je ljubav pukla dvije godine kasnije.

Britney Spears se udala, kaos na vjenčanju: Bivši joj pokušao prekinuti ceremoniju, uhitili ga
Britney Spears se udala, kaos na vjenčanju: Bivši joj pokušao  prekinuti ceremoniju, uhitili ga

Možda i bolje da je bilo tako jer je 2016. godine na snimanju spota za pjesmu 'Slumber Party' upoznala trenera Sama Asgharija (28), za kojeg se u četvrtak udala. Njemu je to prvi, a njoj treći brak.  

Na svadbi je bilo oko 60 gostiju, a među njima su bile i poznate zvijezde poput MadonneDonatelle VersaceParis Hilton, Drewa Barrymore...

Uoči vjenčanja došlo je i do incidenta. Dok je Britney sređivala posljednje detalje i namještala vjenčanicu na imanju joj je uhićen prvi suprug, Jason Alexander. Upao je ilegalno na posjed, a svoj dolazak je snimio i za društvene mreže. Stigao je do šatora te rekao zaštitarima da ga je na vjenčanje pozvala njegova prva i jedina ljubav, a potom je i zaprijetio da će sve uništiti.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Police Rush to Britney Spears' Wedding as Ex-Husband Jason Alexander Crashes It
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija