Show

Komentari 4

Britney protiv tate: Napokon će svjedočiti u borbi za svoj imetak

Britney protiv tate: Napokon će svjedočiti u borbi za svoj imetak

Prošle godine Spears je podnijela zahtjev na sudu kojim želi okončati očevo skrbništvo nad njom kao osobom i nad njezinim imetkom, a sad je spremna i svjedočiti na sudu, što joj je odobreno

U sporu oko skrbništva s njezinim ocem, Jamesom Spearsom (68), pop zvijezda Britney Spears (39) želi osobno svjedočiti na sudu. Odvjetnik pop pjevačice Samuel Ingham rekao je da je sud u Los Angelesu odredio 23. lipanj za datum njezinog svjedočenja. O čemu Britney namjerava pričati je zasad pod velom tajne.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Britney provodi zadnje godine 

Angham u početku nije komentirao njezinu želju da svjedoči, ali sad je jasno naglasio da će se to uskoro dogoditi. 

Prošle godine Spears je podnijela zahtjev na sudu kojim želi okončati očevo skrbništvo nad njom kao osobom i nad njezinim imetkom te prebaciti upravljanje njezinim financijama na financijsku instituciju Bessemer Trust. Prema riječima njezinog odvjetnika, pjevačica se između ostalog i boji svog oca.

Skrbništvo od 2008. godine

Nakon niza javnih mentalnih slomova, 2008. godine je otac James Spears preuzeo skrbništvo nad posrnulom dječjom zvijezdom. Tad je doveo u red njezine financije i organizaciju liječenja, kao i sve druge aspekte njezinog života, budući da je imao zakonsko pravo na to. 

U veljači je sud presudio da James Spears treba nastaviti upravljati imovinom svoje kćeri u suradnji s Trustom Bessemer.

Dokumentarni film 'Framing Britney Spears' je potaknuo veliko zanimanje za njezin sadašnji život, između ostalog jer se bavi i fazom u životu kad je pjevačica protiv svoje volje stavljena na psihijatriju te činjenicom da njezin otac upravlja svim aspektima njezinog života. 

Obožavatelji pokrenuli apel za pomoć zvijezdi 

Nedavno su obožavatelji pjevačice potaknuli prosvjed u kojem traže da se završi nametnuto skrbništvo nad Britney pod oznakom #FreeBritney. Sama pjevačica je rijetko javno pričala o svemu što se izdogađalo nakon njezinog psihičkog sloma piše portal Broadway. 

S pjesmama poput 'Baby One More Time...' i 'Toxic' Britney Spears bila je najplaćenija pjevačica na svijetu početkom 2000-ih. Nakon toga, njezin život se dramatično promijenio, a pad s vrha su pozorno pratili svi mediji u kojima se svako malo pojavljivale fotografije pjevačice s obrijanom glavom, kako napada fotografe i kako ju prisilno voze u bolnicu. 

Na kraju, 2008. godine majka dvoje dječaka prisilno je primljena u kliniku zbog mentalnih problema. Punih 13 godina kasnije, pop  pjevačica je spremna progovoriti o svemu i dokazati da nema potrebe da njezin otac nadzire njezin život.

Najčitaniji članci