Show

Komentari 21

Britney Spears je potpuno gola na novim fotkama: 'Energija slobodne žene, najbolji osjećaj'

Britney Spears je potpuno gola na novim fotkama: 'Energija slobodne žene, najbolji osjećaj'

Pjevačica je na fotografiji, koju je objavila na svome Instagram profilu, potpuno gola, a na sebi ima samo cipele i visoke čarape. Tijelo je jedva prekrila emotikonima

Pop ikona Britney Spears (40) napokon uživa u stečenoj slobodi nakon 13 godina 'ropstva' koje je proživljavala sa svojim ocem Jamiem Spearsom (69). Tim je povodom objavila golišavu fotografiju koja je mnoge zasigurno oduševila, ali neke i zgrozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Na fotki koju je objavila na društvenoj mreži pozira potpuno gola, a na sebi ima samo cipele i visoke čarape. Tijelo je jedva prekrila emotikonima.

- Energija slobodne žene, nikad bolji osjećaj - napisala je u opisu.

Njezine gole fotke objavio je, među ostalima, i američki reper The Game, pravog imena Jayceon Terrell Taylor, koji je uz njih poručio: 'Oslobodite bandu'.

Inače, pjevačici ovo nije prvi put da se skinula za društvene mreže.U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima pozira u toplesu ili tangama, a nedavno je uspjela i zabrinuti fanove videom u kojem pleše. Mnogi su joj poručili kako joj je potrebna pomoć.

Podsjetimo, Britney je u prosincu prošle godine sud oslobodio iz skrbništva njezinog oca, koji joj je posljednjih 13 godina kontrolirao život. Od tada uživa u stvarima koje dugo nije smjela raditi, poput obične vožnje gradom u automobilu.

Najčitaniji članci