Obavijesti

Show

Komentari 1

Britney Spears se želi udati, ali ju dečko još nije ni zaprosio

Britney Spears se želi udati, ali ju dečko još nije ni zaprosio
5

Nakon njenog dramatičnog iskaza koji je dala na javnom suđenju, većina ljudi povjerovala je Britney i svemu što je rekla o skrbništvu pod kojim je 13 godina. Ipak, možda nije samo skrbništvo krivo za to što se ne može udati...

Pjevačica Britney Spears (39) krajem lipnja u javnom suđenju optužila je oca, koji je njen zakonski skrbnik, da ju drži tamo protiv njene volje i da joj skrbništvo više šteti nego pomaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pop zvijezda tvrdi kako je jedan od glavnih razloga zašto želi prekinuti skrbništvo taj što ne smije samostalno donositi odluke o svom životu. Među tim velikim odlukama navela je želju da se ponovno uda i da ima djecu. Spears je izjavila kako joj je to zabranjeno dok je pod skrbništvom.

Britney je zadnje četiri godine u vezi sa Samom Asgharijem (27), ali iako je ona izrazila želju za vjenčanjem, čini se kako on nema iste planove. Anonimni izvor za TMZ rekao je kako je par razgovarao o tome, ali da Sam još nije postavio Britney pitanje.

Majka Britney Spears prvi put progovorila o skrbništvu, a ona noć prije svjedočenja zvala 112
Majka Britney Spears prvi put progovorila o skrbništvu, a ona noć prije svjedočenja zvala 112

Nakon bombastičnog iskaza je par otišao na kratki odmor na Havaje i nagađalo se kako bi Sam tamo mogao zaprositi, ali isti izvor uvjerio je TMZ kako se to nije dogodilo.

Ako je vjerovati Britneynom ocu i zakonima koji su tipični za ovaj tip skrbništva, on niti skrbništvo nemaju pravo zabraniti Britney da se ponovno uda ili da ima djecu.