Show

Komentari 1

Britney Spears se želi udati, ali ju dečko još nije ni zaprosio

Britney Spears se želi udati, ali ju dečko još nije ni zaprosio

Nakon njenog dramatičnog iskaza koji je dala na javnom suđenju, većina ljudi povjerovala je Britney i svemu što je rekla o skrbništvu pod kojim je 13 godina. Ipak, možda nije samo skrbništvo krivo za to što se ne može udati...

Pjevačica Britney Spears (39) krajem lipnja u javnom suđenju optužila je oca, koji je njen zakonski skrbnik, da ju drži tamo protiv njene volje i da joj skrbništvo više šteti nego pomaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pop zvijezda tvrdi kako je jedan od glavnih razloga zašto želi prekinuti skrbništvo taj što ne smije samostalno donositi odluke o svom životu. Među tim velikim odlukama navela je želju da se ponovno uda i da ima djecu. Spears je izjavila kako joj je to zabranjeno dok je pod skrbništvom.

Britney je zadnje četiri godine u vezi sa Samom Asgharijem (27), ali iako je ona izrazila želju za vjenčanjem, čini se kako on nema iste planove. Anonimni izvor za TMZ rekao je kako je par razgovarao o tome, ali da Sam još nije postavio Britney pitanje.

Nakon bombastičnog iskaza je par otišao na kratki odmor na Havaje i nagađalo se kako bi Sam tamo mogao zaprositi, ali isti izvor uvjerio je TMZ kako se to nije dogodilo.

Ako je vjerovati Britneynom ocu i zakonima koji su tipični za ovaj tip skrbništva, on niti skrbništvo nemaju pravo zabraniti Britney da se ponovno uda ili da ima djecu.

Najčitaniji članci