Obavijesti

Show

Komentari 1

Britneyin bivši proglašen krivim za neovlašteni upad na njenu svadbu i napad na zaštitara

Britneyin bivši proglašen krivim za neovlašteni upad na njenu svadbu i napad na zaštitara
8

Jason je sada proglašen krivim za nasilno upadanje na Britneyin posjed i za nanošenja povrede zaštitaru nakon uhićenja. Jason je ilegalno upao na njezino vjenčanje i rekao da ga je pozvala njegova prva i jedina ljubav

Pjevačica Britney Spears (41) u lipnju se udala za fitness trenera i modela Sama Asgharija (28) na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, koju je pokušao omesti njezin prvi suprug Jason Alexander.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jason je sada proglašen krivim za nasilno upadanje na Britneyin posjed i za nanošenja povrede zaštitaru nakon uhićenja. U priopćenju stoji da Alexander ne osporava optužbe. 

- Alexander je oštetio vrata i nasrnuo na zaštitara koji ga je pokušao udaljiti s posjeda nakon što je odbio poslušati usmenu naredbu da napusti prostor - piše u priopćenju.

Do incidenta je došlo uoči vjenčanja, dok je Britney sređivala posljednje detalje i namještala vjenčanicu. Tada je na imanju uhićen Alexander, njezin prvi suprug s kojim je bila u braku 55 sati prije nego što je brak poništen.

Profimedia

Jason je ilegalno upao na njezin posjed, a svoj dolazak je snimio i za društvene mreže. Kada je stigao do šatora rekao je zaštitarima da ga je na vjenčanje pozvala njegova prva i jedina ljubav, a potom je i zaprijetio da će sve uništiti.

*EXCLUSIVE* Britney Spears’ ex husband Jason Alexander attends a #FreeBritney rally in LA

 Alexander je nakon toga optužen za kazneno djelo uhođenja. Na sudskom saslušanju u okrugu Ventura izjavio je da nije kriv za optužbu za kazneno djelo uhođenja i četiri prekršaja.

Suprug Britney Spears poručio bivšem: 'Ovo će uskoro završiti, a ti ne spominji ime moje žene'
Suprug Britney Spears poručio bivšem: 'Ovo će uskoro završiti, a ti ne spominji ime moje žene'

Sudac mu je odredio jamčevinu od 100.000 dolara i zabranu prilaženja po kojoj sljedeće tri godine slavnoj pjevačici ne smije prići bliže od 100 metara.

Jason se ubrzo službeno izjasnio se da nije kriv po svim točkama, uključujući jedno kazneno djelo uhođenja s prethodnom osudom za obiteljsko nasilje i tri prekršajne točke otežanog upada, odbijanja napuštanja privatnog posjeda, vandalizma i zlostavljanja.

Alexander neće morati služiti dodatnu zatvorsku kaznu zbog optužbi. U priopćenju za javnost stoji da je 'osuđen na kaznu odsluženog vremena nakon što je proveo 64 dana u zatvoru okruga Ventura'. Njegovo sljedeće suđenje 9. studenog.