Obavijesti

Show

Komentari 0

Brkovi: Sviramo najbolje dosad. Do kraja ljeta imamo svirke

Brkovi: Sviramo najbolje dosad. Do kraja ljeta imamo svirke
7

Turneju ‘Novo nenormalno’ počeli smo u Münchenu, a novi album trebao bi izaći krajem ove ili početkom iduće godine, kaže pjevač benda Shamso 69

VIDEO

Nakon četiri godine Brkovi će u Zagrebu imati veliki solo open air koncert u Hala Parku 11. lipnja. Nedavno su izdali i dva nova singla - “Tata ti je zao” i “Više ni pankeri ne slušaju punk”, čime ujedno najavljuju novi studijski album, koji bi trebao izaći krajem ove ili početkom iduće godine...

- Mislim da sad sviramo najbolje dosad. Spremamo se kao i za svaki nastup, želimo biti drukčiji, publici pružiti doživljaj za ono što su platili. Odsvirat ćemo svoje najveće hitove - rekao nam je Shamso 69, pjevač zagrebačkog benda.
Kaže da razmišljaju kad se pripremaju za koncerte, a rezultat toga je i posebni gost na koncertu u Hali. “Predgrupa” će im biti Bloger Krule:

Zagreb: Koncert grupe Brkovi u maloj dvorani Doma sportova

- Dosta smo slični u nekim stvarima i mislim da će to biti dobra kombinacija. Malo neobično jer smo se odlučili za gosta koji nije glazbenik, ali možda i on zapjeva ako ga ponese.
Turneju, koju su nazvali “Novo nenormalno”, počeli su u ožujku u Münchenu. Zasad imaju tridesetak zakazanih koncerata do kraja ljeta, a bit će ih još.

- Imamo do kraja ljeta svirke svaki vikend. Počeli smo u Münchenu, bili smo prvi put tamo, svirka je bila klupska i bilo je odlično. Još su neke mjere bile na snazi, bilo je tih testiranja, ali je super bilo - dodao je Shamso.

Brkovi na koncert u Hala Parku donose najveće hitove kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”... Otkrio nam je Shamso i tematiku novih pjesma, kojih, kako kaže, ima puno, ali nema vremena.

- Tematika je uvijek ista, a to su međuljudski odnosi, ljubav, pa socijalne teme. Ljudske priče, odnosi muškaraca i žena... Najbolje kad se u ljubavnoj pjesmi provuče i malo socijalne tematike - objasnio nam je pjevač. Koncerti su zaista posebni, a dobar dio toga odlazi i na pripreme. A one su kroz druženje. I sami su priznali da je znalo tu u “pripremi” biti i raznih suplemenata, neki ponekad nisu baš bili u najboljem stanju za svirku, koja nije trpjela, jer zamjenu su pronašli, ali doživljaj je jedinstven.

Psihomodo pop, Hladno pivo i Brkovi osvajaju Budvu
Psihomodo pop, Hladno pivo i Brkovi osvajaju Budvu

- I ne želimo to mijenjati, to smo mi. Svi znaju kakvi smo, nema smisla predstavljati se drukčije i biti nešto što nismo. Želimo da nas ljudi dožive i po tom pitanju nećemo se mijenjati - dodao je Shamso. 

Zagreb: Koncert grupe Brkovi u Tvornici kulture

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru