Obavijesti

Show

Komentari 1

Brosnan 'pobjegao' u izolaciju: Sa suprugom je na Havajima...

Brosnan 'pobjegao' u izolaciju: Sa suprugom je na Havajima...
3

U jeku korona virusa svi su u izolaciji. Kako bi se osamili, Brosnan i njegova supruga Keely Shaye otišli su na Havaje. Čine se dobro raspoloženi i sretni

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bivši Bond rastura i u 60-ima: Brosnan zadivio obožavateljice

Glumac Pierce Brosnan (66) se u jeku korona virusa ovih dana društveno distancirao. Sa svojom suprugom Keely Shaye Smith (56) uživa na egzotičnim Havajima.

Pokretanje videa...

00:47

Paparazzi su ih 'uhvatili' na jednoj od pješčanih plaža, gdje je nekadašnji James Bond pokazao poprilično dobru formi za svoje godine, dok se njegova supruga nije odvajala od njega. Činili su se dobro raspoloženi i sretni što su za opuštanje odabrali jednu od osamljenijih plaža.

EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 1530 EST 22ND MAR* Pierce Brosnan hits the beach in Hawaii with his wife Keely Shaye Smith and son Dylan, The former 007 star took a dip in the ocean before relaxing with the family under a umbrella on the beach.

Prije Keely, Brosnan je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je također glumila u filmu o Jamesu Bondu i to jednu od njegovih djevojaka, u nastavku 'For Your Eyes Only' iz 1980.  kada je Bonda glumio Roger Moore. Cassandra je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce ima troje djece: sina Dylana (23) i kći Paris (19) koje je dobio u braku s Kelly te sina Seana (36) kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je bio posvojio i Charlotte te Christophera (47)  dok je bio u braku s Cassandrom, a koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom.  Charlotte je preminula 2013. godine od raka baš kao i njezina majka.

Pierce je u filmu o najslavnijem tajnom agentu glavnu ulogu odigrao 1995. u nastavku 'Golden Eye', što je njegovu popularnost dovelo do vrhunca i maksimalno mu povećalo broj ženskih obožavateljica. No, on je već 26 godina vjeran samo svojoj Keely.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brosnan otjerao sina prije 15 godina, on sad šeta Londonom

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...