Obavijesti

Show

Komentari 10

Bruce se nije snalazio na setu: Pucao je iz pištolja bez najave, a i ono malo teksta bi zaboravio

Bruce se nije snalazio na setu: Pucao je iz pištolja bez najave, a i ono malo teksta bi zaboravio
6

Podupirem Brucea i njegovu obitelj u ovim teškim trenucima i divim mu se što je imao hrabrosti glumiti tako narušena zdravlja. Bruce će uvijek biti dio moje obitelji, rekao je producent Randall Emmett

VIDEO

Trebala sam misliti o tome kako mi je život gotov, a onda bi došao moj tata i spasio me, ispričala je glumica Lala Kent koja je u filmu 'Hard Kill' glumila kćer Brucea Willisa (67). Dodala je da je Bruce u nekoliko navrata imao incident s pištoljem. Willis je trebao reći jednu rečenicu koja bi glumici Kent bila znak da se sagne prije nego što Bruce puca iz pištolja, ali pucao je bez da je išta izgovorio, ističe New York Post

POGLEDAJTE VIDEO: Bruce napušta glumu zbog afazije

Pokretanje videa...

Bruce Willis napušta glumu zbog bolesti afazije koja uzrokuje probleme s govorom VIDEO

- Bila sam mu okrenuta leđima i nisam bila svjesna što se događa iza mene. Ali tada sam rekla da to nije ništa strašno i da možemo ponoviti - ispričala je Kent stranim medijima. Iako je kasnije rekla redatelju Mattu Eskandariju da podsjeti Brucea oko rečenice prije nego što ponovno snime scenu, ista stvar se dogodila. Redatelj je stranim medijima nije javio za komentar, ali članovi ekipe sa seta sjećaju se da je Kent bila potresena i da je Willis zaista pucao iz pištolja kad nije bilo dogovoreno. Nakon toga, pucao je i iz pištolja na krivi znak. 

- Uvijek smo pazili da nitko ne bude u blizini kad bismo davali oružje u ruke - kaže ekipa sa seta. 

Oružar filma zanijekao je da se dogodio taj incident, a Randall Emmett, bivši zaručnik Lale Kent, koji je radio na 20 Willisovih filmova, također je osporio da je Bruce prerano pucao iz pištolja. 

- Podupirem Brucea i njegovu obitelj u ovim teškim trenucima i divim mu se što je imao hrabrosti glumiti tako narušena zdravlja. Bruce će uvijek biti dio moje obitelji - rekao je Emmett. 

Bruce Willis nije jedina slavna ličnost koja pati od afazije. Ove zvijezde bore se s poremećajem
Bruce Willis nije jedina slavna ličnost koja pati od afazije. Ove zvijezde bore se s poremećajem

Mike Burns režirao je triler 'Out of Death' u kojem je Bruce glumio i u lipnju 2020. godine poslao je alarmantan mail scenaristu: 

- Izgleda da ćemo morati smanjiti Bruceov tekst koji mora izgovoriti i to za 5 stranica. Također, moramo smanjiti malo dijaloge. 

Burns je rekao kako nije bio svjestan Willisova mentalnog stanja sve dok nije vidio glumca na setu filma, jednog od 22 koliko ih je snimio u četiri godine. 

- Nakon samo jednog dana što sam radio s Bruceom, vidio sam iz prve ruke da se tu radi o većem problemu i shvatio zašto je rečeno da se smanji tekst - ispričao je. Redatelj je skratio tekst pa više nije bilo 25 stranica dijaloga i snimanje su odradili u jednom danu. 

Podsjećamo, u srijedu se oglasila Bruceova obitelj i javnosti su obznanili da ima afaziju, poremećaj govora. Zbog toga će napustiti glumačku karijeru koja mu je toliko puno značila.  Bruce je često zarađivao i po dva milijuna dolara za dva dana rada, a u zadnje vrijeme imao je problema sa pamćenjem tekstova pa su mu diktirali tekst preko slušalica. U većini scena korišten je dvojnik, pogotovo u onima koje su uključivale rukovanje pištoljem.

PIXSELL

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor