Show

Komentari 0

Bruce Springsteen i druge velike zvijezde nastupit će u Central Parku na besplatnom koncertu

Bruce Springsteen i druge velike zvijezde nastupit će u Central Parku na besplatnom koncertu

Newyorška gradska uprava najavila je da će na velikom koncertu pjevati Bruce Springsteen, Paul Simon i Jennifer Hudson. Većina ulaznica biti će besplatna, a očekuje se oko 60.000 ljudi

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio početkom lipnja najavio je veliki koncert u Central Parku, kojim će se označiti 'preporod New Yorka' nakon pandemije. Zakazao ga je za 21. kolovoza, a točno vrijeme još nije službeno potvrđeno.

Organizator koncerta Clive Davis tom je prigodom izjavio da želi okupiti osam 'zvijezda' na trosatnom koncertu, na kojem očekuje oko 60.000 ljudi, uz televizijski prijenos diljem svijeta.

Većina ulaznica za koncert trebala bi biti besplatna.

Newyorška gradska uprava u četvrtak je na svom Twitter profilu objavila da će na koncertu nastupiti glazbena legenda Bruce Springsteen (71), uz Paula Simona (79) i Jennifer Hudson (39).

Springsteen je prošli tjedan bio jedan od prvih popularnih glazbenika koji je nastavio s izvođenjem svoje predstave na Broadwayu pred cijepljenom publikom. Tema je njegova intimna priča, a cijena ulaznice rijetko je niža od 200 dolara.

 

Najčitaniji članci