Show

Komentari 30

Bruce Willis zaplesao s kćerkom: 'Tako te lijepo vidjeti sretnog!

Bruce Willis zaplesao s kćerkom: 'Tako te lijepo vidjeti sretnog!

Na snimci Mabel pokreće ples pomicanjem bokova naprijed-natrag, a Bruce ju sa zadovoljstvom prati. Unatoč svojoj teško dijagnosticiranoj bolesti, otac petero djece izgleda sretno i u formi

Supruga legendarnog glumca Brucea Willisa (67), Emma Heming Wills, podijelila je video na kojem Bruce i njihova kći Mabel Ray plešu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci Mabel pokreće ples pomicanjem bokova naprijed-natrag, a Bruce ju sa zadovoljstvom prati. Unatoč svojoj teško dijagnosticiranoj bolesti, otac petero djece izgleda sretno i u formi, baš kao što ga se sjećamo s ekrana.

Video je postao viralan, a fanove je razveselilo vidjeti ga u dobrom stanju nakon dijagnoze afazije.

'Bruce, kako je lijepo vidjeti te nasmijanog i sretnog', 'Odlični ste', 'Odmah mi je toplo oko srca', pisali su.

Podsjetimo, Willisova obitelj objavila je da glumac boluje od afazije, koja napada moždani centar zadužen za govor, te posljedično smanjuje mogućnost razumijevanja ili izražavanja riječi, čitanje i pisanje.

- Zbog toga Bruce napušta karijeru koja mu je toliko značila - napisala je glumčeva kćer Rumer Willis u objavi na društvenim mrežama, a uz nju su potpisane još četiri glumčeve kćeri, Willisova supruga Emma i njegova bivša supruga, glumica Demi Moore (59).

Svi oni koji su posljednjih godina radili s glumcom primjećivali su da njegovi problemi s čitanjem i izgovaranjem teksta postaju sve izraženiji. Već neko vrijeme pisalo se da Bruce zaboravlja tekst i da se ponekad gubi, ali tad se još nije znalo da je riječ o afaziji. No, mnoge je čudilo da posljednjih godina igra u niskobudžetnim filmovima koji nisu postizali značajniji uspjeh ni kod publike ni kod kritike. Filmaši su pak s mukom gledali nekoć slavnog i obožavanog glumca, kako jedva pamti najjednostavnije rečenice.

Najčitaniji članci