Obavijesti

Show

Komentari 7

Bruno ne voli tigraste minice, a Ivan je bio u braku tri godine...

Bruno ne voli tigraste minice, a Ivan je bio u braku tri godine...
5

Četvero kandidata Bruno, Josip, Ivan i Matej uz pomoć svojih majki krenuli su u potragu za svojom boljom polovicom, a svaki od njih ima svoje kriterije

VIDEO

Druga sezona showa, 'Ženim sina?' donosi potragu četvorice kandidata za onom 'pravom', a jednom od sinova se pridružuje i otac Mile. Riječ je o mladom Slavoncu Bruni Filipović koji se bavio profesionalnim nogometom, no nakon ozljede zgloba srušio mu se san o igranju u Dinamu. Sa svoje 23 godine Bruno nije imao puno ozbiljnih ljubavnih veza. Jako pazi na svoj izgled, od tijela do odijela, voli sve jesti jer se kilogrami još uvijek ne primaju na njega, a za sebe kaže da osim što dobro izgleda, curama je šarmantan i duhovit.

- Nikad ne bih bio s djevojkom koja ne zna ništa o domaćinstvu ili onom koja koristi previše pudera i nosi tigraste minice - izjavio je Bruno te dodaje da se vidi s dvoje djece i ženom koja poštuje njega i njegovu obitelj. Otac Mile opisuje ga kao vrlo brižnu i pažljivu osobu koja se ugledala na njega.

Pozornost djevojka, ali i gledateljica svakako će privući mladi Zadranin nordijskih i talijanskih korijena – Josip Kotlar. Po završetku srednje škole za zrakoplovnog i kopnenog tehničara u Zadru, doselio se u Zagreb gdje studira na Kineziološkom fakultetu. Uz fakultetske obaveze Josip se bavi modelingom te radi kao sportski trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Josip je veliki emotivac i veliki romantik. Iako mu žene uvijek prilaze, ne upušta se često u avanture, a kao svoj veliki adut za zavođenje djevojaka izdvaja ples.

 - Za onu pravu bih se bacio iz aviona bez padobrana! - otkriva Josip. Mašta o glamuroznim, staromodnim, filmskim spojevima u kojima je on džentlmen, a ona njegova prva dama. Volio bi pronaći djevojku koja je baš poput njegove majke Suzane – mistična, ambiciozna, odmjerena. Kod djevojke ga može privući osmijeh, a traži da je komunikativna, s otvorenim pogledom na svijet te da ga može pratiti kroz život.

Kandidat Ivan Vukelić profesionalni je glumac rođen u Novoj Gradišci, a odrastao u Požegi. Bio je u braku tri godine, no kako kaže, u tom braku se nije osjećao sretnim i zadovoljnim te se odlučio rastati. Za sebe kaže da je jako romantičan i emocionalan. Ne zaljubljuje se često. 

Idealnu ženu opisuje kao senzualnu, nježnu, pozitivnu, kreativnu, punu ljubavi i kompromisa sa smislom za humor. Ne privlače ga bahate i negativne žene. On je taj koji češće prilazi djevojkama, a osvaja ih svojim smislom za humor. Najveća želja mu je dobiti Oscara za film koji je on režirao. U potrazi za onom pravom pomoći će mu majka Dubravka s kojom je u jako dobrim odnosima.

Kandidat koji također stremi pronaći djevojku s kojom će se skrasiti je i Matej Mlađenović, glazbenik i vlasnik noćnog kluba iz Velike Gorice na kojega je jako ponosan, jer kako kaže, sam ga je izgradio - od građevinskih radova, struje, pa do izrade namještaja od paleta. U klubu je do sada ugostio mnoge izvođače, a i sam se često uhvati mikrofona.

Biti pjevač, svirati i pisati pjesme ono je čemu on teži i što želi raditi cijeli život. Iako žudi za karijerom, Mateju je obitelj na prvom mjestu, pa se nada kako će u showu upoznati djevojku koja će s njim nastaviti životni put.

- Idealna žena za mene mora biti zgodna i jaka koja će mi biti oslonac i koja bi pristala na život na selu - otkrio je Matej, a najveća potpora u showu bit će mu majka Ljiljana. Kroz svaku epizodu gledatelji će imati priliku vidjeti međusobni razvoj odnosa majke i sina, emocije koje se rađaju između sina i djevojaka ili pak majke i djevojaka, ali i krajnje eliminacije pojedine djevojke. 

Drugu sezona showa gledajte od 7. listopada na Novoj TV u večernjem terminu (22.15). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija