Obavijesti

Show

Komentari 6

'Brzi i žestoki 8': Dwayne 'The Rock' Johnson ne trpi slabiće

'Brzi i žestoki 8': Dwayne 'The Rock' Johnson ne trpi slabiće
3

Premda Dwayne Johnson slovi kao 'dušica' od osobe, njegova zadnja objava na Facebooku iznenadila je mnoge. Glumac se poprilično bijesno obračunao sa svojim kolegama

VIDEO

Dwayne “The Rock” Johnson trenutačno završava snimanje osmog nastavka 'Brzih i žestokih' u kojem opet glumi svojeg lika iz prethodnog nastavka, opakog Hobbsa. I dok je Hobbs neugodan lik, Johnson je prema svim pričanjima 'dušica' od osobe. Stoga je njegova zadnja objava na Facebooku iznenadila mnoge. Pročitajte ju ispod.

'The Rock' se prvo zahvalio svojim kolegicama, a kad pogledamo o kome se radi, nije niti čudo da je glumac to odlučio. Helen Mirren, Charlize Theron, Eva Mendes i Michelle Rodriguez ipak slove kao vrsne glumice. No ostatak njegovog teksta nije toliko simpatičan i poprilično se mnogo razlikuje od uobičajenih ugodnih tekstova koje 'The Rock' objavljuje.

- Moje kolege su druga priča. Neku su profesionalci i ponašaju se kao dobri ljudi, dok drugi nisu takvi. Oni koji nisu su prevelike kukavice da išta naprave. Mlakonje. Kada budete gledali film naredne godine, i ako vam izgleda da u nekim scenama ne glumim već da sam uistinu bijesan, u pravu ste - napisao je glumac.

Premda Dwayne nije nikako komentirao više nakon tog ljutog komentara, po svemu sudeći krivac za takvo ponašanje je možda Scott Eastwood, koji tek postaje zvijezda, pa se možda ne zna ophoditi na filmskom setu. No kako mu je otac veliki Clint, tako je ta ideja ipak malo 'nategnuta'.

Vjerojatnije je da je osoba koja je Johnsonu toliko 'digla živac' druga superzvijezda u filmu, Vin Diesel. Kako je Johnson jedan od glumaca koji većinu kaskaderskih radnji radi sam, bez žica i kompjuterske grafike, tako mu vjerojatno jako smeta Diesel koji je njemu prava suprotnost. Dok je i dalje akcijska zvijezda, Diesel se uglavnom oslanjao na kaskadere, posebne efekte te kompjutersku grafiku da pokaže što može.

A sudeći prema slikama koje su izašle u javnost, na kojim se vidi Diesel u ne baš reprezentativnom izdanju, mi bismo se kladili da je atletskom Johnsonu upravo to zasmetalo.

U 'Brzim i žestokim 8', Dom (Vin Diesel) i ekipa borit će se protiv opake i prelijepe kriminalke Cypher (Charlize Theron), koju je u cijelu priču dovukao  Jason Statham (opet u ulozi Deckarda Shawa). Uz ove zvijezde, pridružit će im se i Kurt Russell u ulozi mrgodnog federalca.

Kao redatelj nastupa F. Gary Gray a film u kinima očekujemo 14. travnja naredne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode