Obavijesti

Show

Komentari 17

Bubu Corellija pustili iz pritvora

Bubu Corellija pustili iz pritvora
7

Kako je rečeno Avazu, nije bilo zakonskih osnova za njihovo daljnje zadržavanje. Tužitelj je naredio da se u ovom predmetu otvori istraga koja će se provesti u redovnoj proceduri

VIDEO

Reper Buba Corelli (31) i njegov rođak Omar Curić pušteni su iz policijskih prostorija nakon što su sinoć uhićeni zbog pucnjave u sarajevskom naselju Stup, potvrđeno je za Avaz iz Tužiteljstva KS.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Uhićen Buba Corelli 00:58

Kako je rečeno Avazu, nije bilo zakonskih osnova za njihovo daljnje zadržavanje. Tužitelj je naredio da se u ovom predmetu otvori istraga koja će se provesti u redovnoj proceduri. 

- Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem - izjavio je jučer za Avaz Buba Corelli. 

Reper se tereti za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozljeda. Iz MUP-a KS je potvrđeno da ozlijeđene osobe nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobivenim u tučnjavi. Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu, a za tim autom je raspisana potraga. 

Reper Buba Corelli je osuđeni diler: Mladi u Hrvatskoj ga slušaju, radio je i sa Severinom
Reper Buba Corelli je osuđeni diler: Mladi u Hrvatskoj ga slušaju, radio je i sa Severinom

Inače, Corelli je i ranije imao problema sa zakonom. Reper je 2019. osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima. Njega i Almira Bozaliju sud je teretio da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakiravali u manje paketiće za uličnu prodaju. Corelli je zbog toga ranije bio u pritvoru, od lipnja 2015. do veljače 2016., a s obzirom na to da mu se u izrečenu kaznu zatvora uračunalo i vrijeme provedeno u pritvoru, glazbenik je 2019. izbjegao zatvor te samo platio novčanu kaznu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu