Show

Komentari 28

Budi kao TheSikrt: Vatrenima snimi i pjevaj najdulju pjesmu!

Budi kao TheSikrt: Vatrenima snimi i pjevaj najdulju pjesmu!

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade...

Jedan od naših najpoznatijih Youtubera Filip Dejanović video zapisima redovito oduševljava fanove, a sada je odlučio podržati Vatrene u novim avanturama. Do sada je zapažen uspjeh pokazao na svom kanalu 'TheSikrt' gdje broji preko 500 tisuća pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

U kratkoj majci i hlačama, s morem u pozadini i velikom hrvatskom zastavom na leđima, otpjevao je pjesmu 'Igraj, moja Hrvatska' na Virtualnom stadionu. Filip poziva sve čitatelje da zapjevaju poput njega i osvoje nagrade. PRIJAVITE SE OVDJE.

- Igraj moja Hrvatska! Ekipa, odite na virtualnistadion.hr i otpjevajte refren najjače navijačke pjesme (možeš birati karaoke ili lipsync), pošalji snimku i osvoji 'Playku 5' i druge super nagrade - poručio je Filip.

Virtualni stadion je digitalna platforma na kojoj svi navijači, unatoč ograničenjima, mogu našim reprezentativcima pružiti podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu. Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulja navijačka pjesma na svijetu.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme 'Igraj, moja Hrvatska', osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku, osigurao Hrvatski Telekom. Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren 'Igraj, moja Hrvatska' ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: virtualnom stadionu.

Najčitaniji članci