Show

Komentari 12

Bugarski folker koji je snimio duet sa Seve: 'U spotu je statist, a ne ja. Uskoro ću je upoznati!'

Bugarski folker koji je snimio duet sa Seve: 'U spotu je statist, a ne ja. Uskoro ću je upoznati!'

Azis i Severina snimali su spot pojedinačno zbog pandemije koronavirusa, u odmaku od mjesec dana. Sniman je u jednom srpskom klubu, a u produkciji je čak sudjelovalo više od 50 suradnika

Severina (49) je u četvrtak izbacila spot za pjesmu 'Fališ mi', koju je snimila s bugarskom folk zvijezdom Azisom (44). Zanimljivo je kako se Seve i Azis dosad još nisu upoznali, no pjevač je otkrio kako se njihov susret bliži.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Volim puno Severinu, upoznat ćemo se uskoro. Projekt je bio ideja njezinog menadžera. Odmah mi se svidio, snimio sam svoj dio u Bugarskoj, a jedan dan smo snimili video za drugu pjesmu - otkrio je Azis za Kurir.

Postoji scena gdje Severina pleše na stolu ispred mene, ali to nisam ja, to je statist. Naš realan zajednički kadar ne postoji. Imala je ozbiljan razlog zbog kog nije došla - nadodao je te zahvalio Severini te njezinom timu.

Inače, Severina se također nedavno dotaknula njihove zajedničke suradnje.

- Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio.

-  Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama - dodala je tada pjevačica.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S GLUMCEM MARKOM PETRIĆEM: