Obavijesti

Show

Komentari 8

Buntovna pjevačica zaprosila je dečka dok je vozio utrku

Buntovna pjevačica zaprosila je dečka dok je vozio utrku
7

Američka pjevačica Pink imala je 22 godine kad je upoznala supruga Careya Harta. Nisu mogli jedan bez drugoga i sad su sretniji nego ikad iako su vezu i prekidali

VIDEO

Iako je njihova ljubav nekoliko puta bila na kušnji, osjećaji koji ih povezuju uvijek su bili jači od nedaća. Iz tog razloga Carey i Pink danas slove za jedan od omiljenih parova u glazbenoj i zabavnoj industriji. Umirovljeni profesionalni vozač motoutrka Carey Hart jedini je muškarac koji je buntovnu pjevačicu uspio zauzdati.

Pink i Hart upoznali su se 2001. godine u Philadelphiji

– Kada sam upoznala Careya, osjećala sam se kao zlostavljano štene koje leži u kutu i spremno je ugristi svakoga tko pruži ruku prema njemu. On je bio prvi muškarac kojem sam se prepustila – prisjetila se u jednom od intervjua Pink, koja je Harta upoznala 2001. godine u Philadelphiji na eventu ekstremnih sportova X games. U to vrijeme pjevačica je uživala plodove svog debitantskog albuma “Can’t Take Me Home” (2000.), s kojim je postigla platinastu tiražu u Australiji te zlatnu tiražu u Americi. Singl “There You Go” popeo se na visoko drugo mjesto Billboardove Hot Dance Club ljestvice i tamo opstao dugih deset tjedana, a pjesma “Most girls” krasila je četvrto mjesto te prestižne glazbene ljestvice. U samo godinu dana tada 21-godišnja Pink postala je vlasnica Grammyja za najbolju pop suradnju za hit “Lady Marmalade” (2001.) i dobila hvalevrijednu nominaciju MTV Video Music Awardsa za najboljeg novog izvođača 2001.

Od malih nogu dalo se pretpostaviti da će Alecia Beth Moore Hart, rođena 8. rujna 1979. u Pennsylvaniji, biti umjetnica. Njezin otac Jim Moore, ratni veteran iz Vijetnama, svirao je gitaru i pjevao, što je pjevačicu nadahnulo da postane pop zvijezda. Kako je dugih osam godina trenirala gimnastiku, dječji san bio joj je postati olimpijska gimnastičarka. U djetinjstvu je često slušala svađe roditelja koji su prolazili kroz teške bračne razmirice pa je na neki način odahnula kad su se oko njezina desetog rođendana rastali. Tijekom srednje škole Alecia je shvatila da je glazbeno talentirana te se pridružila bendu Middleground, koji se raspao nakon samo jednog poraza na natjecanju mladih bendova. Kao tinejdžerica pisala je tekstove koji su gotovo uvijek predstavljali refleksiju njezinih osjećaja. Kako je jednom izjavila, glazba joj je pomogla da prebrodi težak razvod roditelja.

Kao mlada eksperimentirala je s opojnim drogama

– Njezini prvi tekstovi bili su vrlo depresivni i crni, gotovo zabrinjavajući – komentirala je jednom njezina majka. S navršenih 14 godina Alecia je počela nastupati po klubovima u Philadelphiji te nadimak Pink uzela kao umjetničko ime. U to vrijeme bila je prava mala buntovnica i eksperimentirala je s opojnim drogama.

Kada je imala samo 11 počela je pušiti marihuanu, a s navršenih 13 već je “diplomirala” na halucinogenim drogama poput LDS-a, ecstasyja i kristalnog metamfetamina. Kako je njezina majka Judith bila medicinska sestra, puno je radila pa je pjevačica često ostajala sama kod kuće. Tada bi vlastiti dom pretvarala u trgovinu droge. S navršenih 15 godina umalo se predozirala, a nekoliko je puta bila privedena na policiju zbog sitnih krađa i ometanja tuđih posjeda.

U srednjoj školi je bila u tajnoj vezi s Joeyem iz ‘N Synca 

– Kad sam bila mlađa, nikada mi nije bilo dopušteno odlaziti k prijateljima u kuću. Bila sam loše društvo i svi su govorili da sam loš utjecaj za vršnjake. Roditelji mojih prijatelja nisu me voljeli, a moji su mama i tata istodobno strahovali za mene, ali su se na neki način i bojali – ispričala je pjevačica čiji je talent prepoznao tamošnji DJ nakon što je poslušao njezin klupski nastup. Iako je te večeri nastupala pod utjecajem droga, izvela je solo koji joj je otvorio vrata u svijet ritam&bluesa. O njezinim dečkima iz tog doba se malo zna. Nedavno je otkrila da je kratko bila u vezi s Joeyem Fatoneom iz grupe ‘N Sync.

– Imali smo tajnu vezu. Nekoliko puta smo izašli van. Joey je bio pravi kavalir. Prije izlaska je pitao mog oca za dopuštenje, a na prvom izlasku odveo me na sladoled - ispričala je Pink, koja je sa 16 godina s dvije prijateljice osnovala je R&B grupu Choice. Čak su i snimile album “Key to My Heart”.

Roditelji nisu podržavali da njihove maloljetne kćeri postanu dijelom zabavne industrije. Album nikada nije izašao, no slavni glazbeni producent L. A. Reid prepoznao je kod Pink veliki talent te joj savjetovao da započne solo karijeru.

Prvi put su prekinuli 2003. godine, a zaprosila ga je 2005.

Pjevačica ga je poslušala i nakon pet godina postala pop zvijezda. Iako je vrlo brzo postigla uspjeh, nije bila zadovoljna. R&B nije bio ono što ju je ispunjavalo. Odlučila se za suradnju s teen idolom Lindom Perry. Djevojke su na prvu “kliknule” i Pink je napokon dobila priliku kroz glazbu ispucati sve svoje frustracije oko obiteljskih problema. Drugi album “Missundaztood” (2001.) bio je ujedno i njezin prvi pop-rock album te se prodao u 13 milijuna primjeraka i njezin je najprodavaniji album. Osim na krilima slave, pjevačica je u to vrijeme letjela i na krilima ljubavi. Njezina veza s Careyem Hartom iz dana u dan je cvala. I onda odjednom šok. Nakon dvije godine idilične veze 2003. godine su prekinuli.

Prekid je bio kratkog vijeka, a u tom periodu Pink i Tommyja Leeja uhvatili su kako se strastveno ljube u New Yorku.

– Nikada, ali nikada se nisam seksala s Tommyjem. Naša veza je bila platonska i to je sve – tvrdila je Pink, koja se ubrzo pomirila s Hartom. 26. lipnja 2005. iznenadila svog dragog na kalifornijskoj utrci koju je vozio.

– Dao sam joj ploču i rekao da mi za vrijeme utrke na nju napiše na kojem sam mjestu i koliko još krugova moram proći. U jednom trenutku prošao sam pored nje i vidio da drži ploču na kojoj piše: ‘Hoćeš li se udati za mene?’. Misleći da je to još jedna njezina šala, vozio sam dalje ne obazirući se na natpis. Kad sam se vratio, ispod natpisa je pisalo ‘Ozbiljno!’. Tada sam naglo stao i umalo se razbio. Pitao sam je misli li zaista ozbiljno? Rekla da je ‘da!’. I ja sam rekao ‘da!’ - prisjetio se Hart nadodajući kako je samo nekoliko tjedana nakon što je prohodao s Pink znao da je ona žena s kojom želi provesti ostatak života.

Vjenčali su se na Kostariki i otišli na bordanje

Iduće godine, tada 26-godišnja Pink i četiri godine stariji Carey vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji na Kostariki. Vjenčanje je bilo sve samo ne tradicionalno. Kako oboje vole more, vjenčali su se na plaži uz zalazak sunca pred 140 uzvanika te proveli opuštenu i zabavnu večer s dragim ljudima. Prvi ples zaplesali su uz pjesmu”Natural born Killers”, a poslije je Pink pjevala karaoke. Nakon tuluma, koji je trajao do zore, Pink i Carey uputili su se na medeni mjesec, na snowboarding.

Brak je u buntovnoj Pink probudio uspavanu kućanicu pa je tako neumorno tulumarenje zamijenila pečenjem kolača i obrađivanjem vrta.

- Pretpostavljam da je u meni cijelo vrijeme čučala očajna kućanica koja je samo čekala priliku da izađe. Trenutno slobodno vrijeme provodim u svom organskom vrtu gdje uzgajam rajčice, jagode, različite vrste salata, špinat, kelj, dinje i gotovo sve vrste začina - ispričala je jednom prilikom Pink.

Samo dvije godine nakon vjenčanja, bračna idila jednog od najomiljenijih slavnih parova počela je jenjavati. Ljubav slavne pjevačice i ekstremnog sportaša ponovno je bila stavljena na kušnju. Iako su medijima kružile razne glasine o navodnoj nevjeri, pjevačica je na Valentinovo 2008. progovorila o aktualnoj bračnoj krizi.

– Kao prvo željela bih zahvaliti svim fanovima na podršci i ljubavi koju mi pružaju u ovako teškom trenutku, to mi zaista mnogo znači. Ono što je najvažnije jest da znate da se Carey i ja volimo iznad svega. Do prekida nije došlo zbog prevare, ljutnje ili svađe. Znam da zvuči kao klišej, ali nas dvoje smo najbolji prijatelji i to ćemo uvijek biti. Jedino što u ovom trenutku znam jest da želim snimiti album najbolje što mogu, kao što i Carey nastoji dobro raditi svoj posao. On je jako dobar čovjek pa vas molim da i njega podržite. Nikad ne možemo znati što nam nosi budućnost, ali moja i Careyeva možda donosi plažu, djecu i sunce... jednoga dana, sada trenutno ne – rekla je Pink, koja je u to vrijeme radila na novom albumu “Funhouse”. Lijek za slomljeno srce i ovoga je puta pronašla u glazbi, ali nakratko i u bivšem suprugu Pamele Anderson. Ljubavni krah opjevala je u hitu “So What”.

– Pa što? Ja sam rock zvijezda i ne trebam te. I pogodi što, bolje mi je bez tebe - pjevala je Pink. Iako je bila okupirana promocijom albuma, Pink nije prestajala misliti na Careya. Nepunih godinu dana nakon prekida par se ponovno susreo. Bio je to fatalan i pomno isplaniran susret.

– Jedanaest mjeseci nakon prekida Carey me zamolio da za doček Nove godine pjevam u njegovu klubu u Las Vegasu. Više od svega željela sam ga vidjeti i, ruku na srce, izgledala sam jako seksi. Ima nešto u prekidima - nakon njih čovjek izgleda privlačniji nego ikada. Nikada nisam tako dobro izgledala kao tada, šest mjeseci nakon što smo prekinuli – prisjetila se u jednom od intervjua Pink, koja je imala pomno razrađen plan kako će vratiti Harta.

– Izradila sam album s fotografijama koji je sadržavao sve čestitke koje mi je Carey poklonio, kao i većinu naših zajedničkih fotografija. Nekoliko mjeseci izrađivala sam album. Na posljednjoj stranici zalijepila sam svoju fotografiju iz jeftinog filma koji sam davno snimila na kojoj mi iz vrata šiklja krv. Pokraj te fotografije napisala sam: ‘Ovo sam ja bez tebe’. Papiri za razvod, koje nikad nisam potpisala, bili su također unutra. I da, sve sam to izvela odjevena samo u gaćice. Ostatak je bio na njemu - ispričala je pjevačica kojoj suprug nije mogao odoljeti.

Pink i Carey tada su potvrdili da ne mogu živjeti jedno bez drugog, a nepotpisani papiri za razvod bili su dokaz da nijedno od njih zapravo nije željelo kraj.

– Mi se nikad nismo službeno razveli. Jednostavno smo odlučili da želimo biti zajedno. Naši uzori uvijek su bili parovi poput Tima Robbinsa i Susan Sarandon te Kurta Russella i Goldie Hawn - ljudi koji svakoga dana iznova biraju biti zajedno, samo zato što to žele. Osim toga, Carey je jedini čovjek koji je uvijek bio tu za mene – rekla je glazbenica.

Dvije godine nakon pomirbe u lipnju 2011. Carey i Pink dobili su kćerkicu Willow Sage.

Pink je imala spontani pobačaj pa je dugo tajila trudnoću s Willow

– Sviđa mi se drvo vrbe (willow) jer ga ništa ne može slomiti, a kadulja (sage) je biljka koja tijelo čisti od negativne energije – objasnila je Pink, koja je prije rođenja kćeri imala spontani pobačaj. Zbog toga je na početku trudnoće bila oprezna s informacijama koje će iznositi u javnost. Kad je shvatila da će s trudnoćom sve biti u redu, u showu Ellen DeGeneres pohvalila se da će postati majka. Danas je trogodišnja Willow, kako kaže pjevačica, prava tatina curica.

– Kad sam je dovela kući iz rodilišta, gledala sam Careya, čovjeka kojeg volim, kako se zaljubljuje. Nemojte me krivo shvatiti, nisam bila ljubomorna. Iako je naša ljubav uvijek bila ekstremno komplicirana, dolazak Willow na svijet zbližio nas je kao nikad dosad. Sada smo skladan trojac, mali tim koji svakog dana putuje svijetom i uživa. I kad se svi oko nas svađaju, mi im se smijemo, to nas zbližava – otkrila je pjevačica, koja je 2012., nakon kraće pauze, izdala posljednji album “The Truth About Love”. U spotu se pojavljuju suprug Carey i kći Willow, a Hart se prihvatio i uloge u spotu “Just Give Me A Reason”, gdje je sa suprugom snimio nekoliko seksi scena. Carey se u međuvremenu smirio i oprostio od profesionalnih motoutrka pa imaju još više vremena jedno za drugog.

- Jesu li ikada baš sve stvari na svome mjestu? Iskreno, sumnjam da takvo što postoji. Dugogodišnje veze su stvar kompromisa. Smatram da je teže biti u braku nego skakati iz veze u vezu. Carey i ja odlično funkcioniramo. Odrasli smo zajedno i znamo sve jedan o drugome. Ne svađamo se nikada nego o svemu razgovaramo – otkrila je Pink tajnu svoga braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski