Obavijesti

Show

Komentari 5

Burak Özçivit u kolegici našao rame za plakanje, zaljubio se

Burak Özçivit u kolegici našao rame za plakanje, zaljubio se
3

Nakon što ga je poslije dvije godine ostavila zaručnica Ceylan Capa, glumac Burak Özçivit navodno pokušava osvojiti Fahriye Evcen s kojom snima seriju 'Grmuša'

VIDEO

Kamran kojega glumim voli žene i stalno traži njihovo društvo. Beskrajno uživa u flertu i zato su ga gledatelji doživjeli kao ženskara, a u dubini duše je zapravo gospodin, jako ljubazan i uglađen, kaže Burak Özçivit (29) o liku kojega glumi u novoj turskoj televizijskoj seriji “Grmuša” (Çalıkuşu). Glumac se, dodaje, ne voli uspoređivati s njim jer mu nimalo ne sliči.

- Strastven sam, ali oprezan u ljubavi. Treba mi vremena da se potpuno opustim i prepustim osjećajima. Dosadašnje iskustvo me naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje ne želim gubiti glavu - kaže Burak koji je nekoliko dana prije 29. rođendana, koji je slavio na Badnjak, prekinuo vezu i zaruke s manekenkom Ceylan Capom (27).

Bali-beg je za rođendan bio sam, a bivša zaručnica je tulumarila

Kći bogate turske modne dizajnerice sad već bivšem zaručniku navodno nije ni čestitala rođendan. Tulumarila je s glumicom Merve Boluğur (26), koja je s Burakom glumila u turskoj verziji serije “Tračerica”.

Dok se ona zabavljala, Özçivit je, kažu prijatelji, bio s roditeljima. Njihova veza počela se raspadati kad je Burak dobio ulogu u seriji “Grmuša”. Na setu je bio od jutra do mraka, a Ceylan je smetalo što se previše zbližio s kolegicom Fahriye Evcen (27).

- Djevojka koja želi biti sa mnom mora biti svjesna mojeg posla. Kad sam u ozbiljnoj vezi, ne dajem povoda za ljubomoru. Tako je bilo i s Ceylan - izjavio je glumac.

Par se često svađao, a manekenka je iz inata počela sve češće izlaziti, zbog čega joj je Burak prigovarao. Kad su je početkom prosinca turski paparazzi snimili u zagrljaju s nepoznatim muškarcem, već je ostavila glumca s kojim je u vezi bila dvije godine.

Prati je titula razmažene dive, ali Buraku je neodoljiva

Iako je nekoliko dana poslije prekida bio depresivan i utučen, Burak, kažu prijatelji, nema previše vremena za tugovanje.

- Zatrpao se poslom i to mu je pomoglo da odagna crne misli. Kaže da neće srljati u novu vezu, ali primijetili smo da već ima novu djevojku u životu koja ga tješi poslije ljubavnog brodoloma. Gdje ima dima, ima i vatre, a njegov odnos s Fahriye daleko je od prijateljskog - rekli su kolege sa seta.

Dodaju da se suprotnosti očito privlače jer je glumica, za razliku od Buraka koji se proslavio kao hrabri ratnik Bali-beg Malkočoglu u povijesnoj TV seriji “Sulejman Veličanstveni”, divlja i hirovita. Crnokosa glumica ne srami se priznati da je u privatnom životu posesivna i sve mora imati pod kontrolom, ali ono što neki vide kao njezine mane očito odgovara Buraku.

- Ljudi su puni predrasuda prema Fahriye. Kažu da ima težak karakter, ali mi smo se složili čim smo se upoznali na setu. Istina je da se znamo posvađati, ali to je zato što smo oboje nepopravljivi perfekcionisti kad je riječ o poslu - rekao je Burak.

Fahriye je, kažu kolege sa seta, bila najzaslužnija i za iznenađenje koje su Buraku pripremili za 29. rođendan. Glumica je kupila tortu, svjećice i šampanjac te u tajnosti organizirala mali tulum iznenađenja.

Iako je još bio u šoku zbog prekida s Ceylan, Burak se oraspoložio.

- Svaki dan se druže na poslu i zajedno uče tekst, a sve češće se viđaju i izvan seta. Čuli smo da je već nekoliko puta bila u restoranu koji je Burak otvorio u najvećem trgovačkom centru u Istanbulu - kažu prijatelji.

Dok je ljetos s američkim biznismenom Donaldom Trumpom (67) pregovarao o poslu, u Miamiju ga je pratila bivša zaručnica. Ceylan je od početka veze znala dobro iskoristiti njegovu popularnost pa nije propuštala pojaviti se s njim na crvenom tepihu. Njezine odjevne kombinacije punile su novinske stupce, a modni kritičari su je nekoliko puta uvrštavali na listu najbolje odjevenih žena u Turskoj.

- Zna da će je pamtiti kao Burakovu bivšu djevojku, a ne kao modela, i to joj uopće ne smeta - kaže izvor blizak trendseterici.

Odgađali su vjenčanje jer ga je izluđivala ljubomorom

Burakova bivša zaručnica i nova simpatija dobro se znaju jer je Ceylan često dolazila na set serije “Grmuša”. Provjeravala je što glumac radi jer joj se nije sviđala njegova bliskost s Fahriye. Par je još prošle godine najavljivao glamurozno vjenčanje, a prvi datum odredili su za siječanj 2013. godine. Odgodili su ga, a Burak se pravdao da je imao previše obveza u “Sulejmanu”. Ni on ni Ceylan poslije toga više nisu spominjali svadbu pa je mnogima postalo jasno da im veza nije baš toliko čvrsta, iako su je oboje u medijima prikazivali kao savršenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...