Obavijesti

Show

Komentari 21

Burno već drugi dan: S prvim zadacima i prve nesuglasice

Burno već drugi dan: S prvim zadacima i prve nesuglasice
11

Mentor Joža posjetio je farmere i odmah s Gazdom Josipom obišao imanje. Berba rajčica i pripremanje za zimnicu, košnja trave samo su neki od zadataka

VIDEO

Ako su farmeri kojim slučajem i mislili da će se na 'Farmi' odmarati te pokoji put pokositi travu i pomusti krave, gadno su se prevarili, jer već prvoga dana dočekala ih je gomila posla, a s velikom količinom posla, suprotstavljenim mišljenjima i stavovima i prve svađe. Kao pravi gazda, 60-godišnji Josip je već i prije dolaska Mentora Jože svojim farmerima zadao zadatke. 

- Josip je dobar Gazda. Stari je to policajac, iskusan. Dobro on to sve posloži, a i mi mu dosta pomažemo. Mislim da će onom trećem ili četvrtom biti dosta teže - prokomentirao je Roman Gazdu. Dok Roman mišljenje o Gazdi dijeli s ostatkom tima čini se kako Anamariji Josipovo gazdovanje i nije baš najbolje sjelo. 

- Gazda Josip je glumac, ali loš glumac. Ne volim nepravdu, ne volim ulizice i glumu - rekla je Anamarija ne otkrivajući što joj je to zapravo zasmetalo.

Mentor Joža posjetio je farmere i odmah s Gazdom Josipom krenuo u obilazak imanja. Berba rajčica i pripremanje za zimnicu, košnja trave, čišćenje staje i gradnja smočnice samo su neki od zadataka na koje je Mentor Joža skrenuo pozornost Gazdi.

- Hrana nam se treba što duže sačuvati jer od toga trebamo živjeti! -  zaključio je Gazda i podijelio ekipu u timove. Svi farmeri odmah su se primili svojih zadataka, a Kristina je zaključila da ne bi trebalo biti nikakvih problema i zapreka.

- Smatram da smo poprilično fizički to svi spremni da odradimo, jedino je možda razlika u stupnju znanja za obavljanje pojedinih poslova i spretnosti - kazala je.

Prije odlaska, Mentor Joža dao je Gazdi praktikume, odnosno zakone' Farme' kojih će se svi morati pridržavati ukoliko žele što skladnije i dulje boraviti na' Farmi'. Osim praktikuma, Gazda je  dobio i dnevnik u kojem će zapisivati svoja opažanja o farmerima. Premda su farmeri tokom dana nastojali izvršiti što više zadataka, ni prve svađe nisu izostale. 

- Postoji malo naboja, elektriciteta, situacija se ipak riješi razgovorom, ali prije tog rješenja ipak dolazi do nekih manjih ako ne i većih sukoba - prokomentirao je Ivan. Čini se kako je glavna svađalica upravo Anamarija. 

- Anamarija i njene nesuglasice sa stanarima je možda zato što neki stanari nju ne prihvaćaju zbog toga što je ona, ali ja sam njoj  rekla da se ne treba obazirati na to - prijateljski joj je savjetovala Anna dok joj je Kristina poručila: "Nisi se ti posvađala sa svima nego si krenula nama spuštati. Ne odnosi se tako prema ljudima jer ljudi nisu stoka".

Potencira li Anamarija namjerno svađe na 'Farmi', ili je jednostavno samo neshvaćena, otkrit ćemo u narednim epizodama' Farme'. Bez obzira na nesuglasice farmeri su ipak  u krevet otišli s pjesmom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni