Obavijesti

Show

Komentari 0

Buze su dominirali, a Vrnoge u suzama napustili natjecanje...

Buze su dominirali, a Vrnoge u suzama napustili natjecanje...
6

Obitelj Buza vodi trener Vlado Šola, koji s njom odrađuje treninge kako bi bila što spremnija za izazove. Vlado je pripremio iznenađenje za Patrika. Došla mu je Klara Perinović s kojom se jako zbližio još u prvom tjednu

VIDEO

Čeka ih izazov 'Lom u kamenolomu' kroz koji prvo ide obitelj Podobnik, koju treniraju Filip i Blaž. Zadatak im je išao jednostavno do trenutka kada je Nal morao prijeći zid koristeći uže. Naime, Nal nije koristio uže, zbog čega ga je sutkinja vratila da ponovno odradi taj dio, na čemu su izgubili dosta vremena te su na kraju prošli zadatak za 3:30 minute.

Obitelj Buza vodi trener Vlado Šola, koji s njom odrađuje treninge kako bi bila što spremnija za izazove. A kako bi ih dodatno potaknuo, Vlado je pripremio iznenađenje za Patrika. Došla mu je najveća navijačica Klara Perinović s kojom se jako zbližio još u prvom tjednu.

- Imao sam puno cura zato što tražim onu pravu pa se nadam da je Klara ta - rekao je zaljubljeni Patrik o svom odnosu s Klarom, čija je obitelj ranije napustila show. Ona je ispričala kako se na Patrika 'navukla' zbog Ele jer ga je zbog nje primijetila. 

- Na početku mi je bio lijep, ali mi treba malo duže da mi se svidi, a njoj se on odmah svidio za mene i nagovorila me da probam nešto - otkrila je Klara kako je krenula njezina romantična priča s Patrikom. U izazov su krenuli pod motom 'Dođoh, vidjeh, pobijedih' te su dali sve od sebe da u startu steknu veliku prednost. Najviše problema je imao tata Goran, ali unatoč tomu, njihovo prolazno vrijeme je bilo dosta dobro – 3:12 minute.

Fittest family: Yvonne Vrnoga se za špicu oblači kao za reviju
Fittest family: Yvonne Vrnoga se za špicu oblači kao za reviju

Vrnoge idu u izazov s novim članom svog tima, Srećkom, kojeg svi zovu Laki. Trenerica Nika Fleiss im je dala savjete kako što jednostavnije prijeći poligon, no Vrnoge su u startu bili oprezni oko toga koliko će im zadatak biti jednostavan ili težak. Mama Yolnda je imala problem s prelaskom preko grede, gdje je izgubila previše vremena i snage. Vrnoge su na kraju završili izazov za 3:54 minute, što je bilo presporo i time je bilo jasno da idu u eliminator.

Zadnji su u izazov išli Križmani, koji su se, baš kao i Yolanda, mučili s prelaskom grede noseći kante od 15 kg. Iako su ostatak odradili jednostavno, zbog gubljenja vremena na gredi su imali najlošiji rezultat, čak 4:32 minute, te su tako s Vrnogama završili u eliminatoru. Kroz cijeli eliminator obje su obitelji bile podjednake pa je na kraju odlučna bila poprečna šipka. Vrnogesu bolje startali, ali su na kraju Križmani ipak bili spretniji i sretniji te su prošli dalje u natjecanje.

Time se od natjecanja oprostila i trenerica Nika Fleiss, koja više nema niti jednu obitelj u igri. Njihovo ispadanje bilo je emotivno i za nju, ali i za članove obitelji koji nisu mogli skrivati suze. U novi tjedan izazova ide šest obitelji, a što ih sve čeka na putu do pobjede, gledatelji RTL-a će moći pratiti od ponedjeljka u 23 sata.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu