Obavijesti

Show

Komentari 20

Mrle Dalmatinac: 'Ćaća mu je iz Petrčana otišao u Rijeku pa se zaposlio u Trećem maju...'

Mrle Dalmatinac: 'Ćaća mu je iz Petrčana otišao u Rijeku pa se zaposlio u Trećem maju...'
4

Martinovići su Petrčanci, a Damir Martinović samo je jedan od njih. Iako je rođen u Rijeci kamo mu je otac Tonći otišao na brod

VIDEO

Poslala sam Mrli poruku u kojoj piše da očekujem da ćemo biti prvi, a cijelo mjesto je gledalo polufinale. Kako i nećemo kad je ovdje puno Martinovića i njegovih rođaka, objasnila je stanovnica iz mjesta Petrčane, 9 kilometara udaljeno od Zadra.

Malo mjesto administrativno pripada Zadru, no ovdje se svi smatraju Petrčancima. Damir Martinović, samo je jedan od njih. Iako je rođen u Rijeci kamo mu je otac Tonći otišao na brod, a potom je radio u brodogradilištu 3. maj. Majka Marica je Opatijka, a Mrle im jedino dijete. Svi rodjaci su mu tako ili u Opatiji ili u Petrčanama.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 SE ZABAVLJAO PRIJE DRUŽENJA S FANOVIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dođe on ovdje jer mu je tu i obiteljska kuća. Naravno, da ga ne biste prepoznali, scena je jedno, Mrle privatno potpuno drugo, iako, mi ga svi volimo. Naravno da navijemo za cijeli bend, iako nismo nikad vidjeli cijeli sastav u našem mjestu. Nadamo se da će se i to promijeniti, red je da upoznamo i ostatak ljudi koji nas predstavljaju na Euroviziji, kazuje nam stanovnica Petrčana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Liverpool: Let 3 odlazi iz hotela na generalnu probu uoči Eurovizijskog finala 00:45

Potpuno opuštenog Mrlu se da vidjeti kako pije kavu u poznatom kafiću.

Vlasnik jednog poznatog kafića je njegov prvi rodjak i tamo on pije kavu. Ne bi ga prepoznali kao civila izgrlimo se  svi i izljubimo uvijek smo mi lijepo s njime, šteta samo da je on kod nas skupa s obitelji najčešće kratko, ali znamo samo da je on  zauvijek naša petrčka legenda, poznatijeg nemamo, zaključuju ovdje.

Opatija: Konferencija za medije uoči održavanje Dore

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 KRENUO NA PROBU, PRIDRUŽIO SE I PRLJA

Malo ribarsko mjesto poznato je po vrijednim ljudima, koji su oduvijek ribarili ili se bavili poljoprivredom, a  puno nas je po Americi, Argentini, Australiji pa eto tako i Rijeci, a za nas su svi skupa kao Let3 - genijalni! Ako se odluče doći nakon Liverpoola, svima spremamo doček jer smo poznati i kao vrlo gostoljubivi ljudi, među prvima smo bili kao i hotelijeri i iznajmljivači na Jadranu. To se na njemu i vidi, priča fiumanski, ali genetika nije šala, zaključuju ovdje koji su silno ponosni na činjenicu da je Mrle rodom Dalmatinac.

Otac Tonći, nažalost nije živ, a  pokopan je u našim u Donjon Petrčanima. Mama Marica je koliko znam u Opatiji, i iako se nismo čuli, sigurno smo da je ponosna na svog sina. Treba imati snage i volje nastupati s preko 60 godina, i imati takvu energiju. Tko ne razumije koliko su oni bitni za scenu, bolje mu je da se ne sramoti i ne komentira ono u što se ne puti, kazuju Petrčanci. Iako je turistička sezona već počela, u subotu navečer svi će gledati TV prijenos jer nije mala stvar da je brkati Mrle dobrim djelom i Dalmatinac, točnije Petrčanac.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO SAŠA LOZAR KAŽE O LETU 3

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…