Obavijesti

Show

Komentari 55

Caitlyn Jenner: Umirovila sam svoje muško spolovilo zauvijek

Caitlyn Jenner: Umirovila sam svoje muško spolovilo zauvijek
7

Da vas podsjetim, to spolovilo je napravio Kylie Jenner, najmlađu samoostvarenu milijarderku u povijesti. Napravio je i Kendall, najplaćenijeg modela na svijetu, ispričala je Caitlyn Jenner, nekoć Bruce

Reality zvijezda Caitlyn Jenner (69), koja je prije toga bila muško i zvala se Bruce, i dalje niže šale na račun promjene svog spola. 

- Nisam ga odrezala. Samo je sad u mirovini - rekla je Caitlyn u showu kojeg vodi Alec Baldwin (61), prenosi Daily Star

RR5/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Reality zvijezda ne skriva ponos što je roditelj Kylie (22) i Kendall (23).

- Da vas podsjetim, to spolovilo je napravio Kylie Jenner, najmlađu samoostvarenu milijarderku u povijesti - hvalila se Caitlyn. 

Instagram

- Napravio je i Kendall, najplaćenijeg modela na svijetu - dodaje. Caitlyn je odgojila, kako kaže, desetero djece i očekuje još 20 unuka.

Caitlyn se operirala 2015., nakon što su ju konstantno ispitivali hoće li promijeniti spol. Operacija je bila uspješna i Caitlyn se osjećala oslobođenom. 

- Zbog čega ga ne bih uklonila? Pa to je samo penis. Nema ništa posebno oko njega osim da možeš lako obaviti nuždu u šumi. A osim toga dosadilo mi ga je konstantno presavijati - ispričala je tad Jenner. 

Caitlyn Jenner je trenutačno u vezi sa Sophijom Hutchins (22). Par se ne odvaja jedno od drugog i skupa žive. U javnosti su prvi put viđene dvije godine nakon što je Caitlyn promijenila spol. 

Pokretanje videa ...