Obavijesti

Show

Komentari 38

Čak i Ninu: Janica zasjenila zvijezde na crvenom tepihu

Čak i Ninu: Janica zasjenila zvijezde na crvenom tepihu
5

Svečanom premijerom u kinu u Malom Lošinju dokumentarni film Brune Kovačevića o obitelji Kostelić oduševio je brojne uzvanike, a crveni tepih okupio je mnoge domaće zvijezde

VIDEO

Svečanom premijerom u kinu u Malom Lošinju dokumentarni film Brune Kovačevića o obitelji Kostelić oduševio je brojne istaknute uzvanike. Crveni tepih ispred kina okupio je naše najtrofejnije sportaše Janicu i Ivicu Kostelić, autora filma Brunu Kovačevića s djevojkom Mateom Franić, glazbenu divu Ninu Badrić, Tomislava Jelića, Ćiru Blaževića sa sinom Miroslavom, Tamaru Garbajs i Marka Vrdoljaka s djecom, te brojne druge istaknute uzvanike i goste ekipe filma. Veliki filmski i društveni događaj moderirala je Nevena Rendeli koja je na premijeru došla u društvu dečka Maka Vejzovića.

Premijeru je posebnom učinila upravo intimna atmosfera prepunog kina te se nekoliko puta dvoranom prolomio glasan pljesak oduševljenja, a mnogi nisu mogli sakriti ni suze budući da film Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe nije samo film o skijaškim uspjesima nego je film o strasti, snazi i volji koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. S posebnim oduševljenjem Nina Badrić i Ćiro Blažević podijelili su svoje komentare s gledateljima nakon odgledanog filma, a premijera je nadmašila sva očekivanja i odlična je uvertira za veliku turneju koja kreće od 31. ožujka u kinima Cinestara u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

- Bila je prekrasna noć u Malom Lošinju nabijena emocijama i pozitivnom energijom koja se osjećala u zraku od projekcije pa do velikog iznenađenja u hotelu Bellevue. Bolji početak turneje koja se nakon Malog Lošinja nastavlja ekipa filma ne bi mogla poželjeti. Posebno zahvaljujem na gostoprimstvu Jadranka Grupi i gradu Mali Lošinj zahvaljujući kojima je ova premijera bila zaista posebna i svečana - izjavio je autor filma Bruno Kovačević.

Autor filma Bruno Kovačević pozdravio je gledatelje kratkim uvodnim govorom, a Janica i Ivica osvrnuli su se na film kojim je dokumentirana njihova karijera. Član uprave Jadranka grupe Goran Filipović i gradonačelnik Malog Lošinja Gari Cappelli održali su govore kao domaćini ovog velikog događaja. Svečanu premijeru svojom prisutnošću uveličali su i Nj.E. Suh Hyung-won, veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj, Snježana Brzica, pomoćnica ministra turizma za Upravu za upravljanje turističkom destinacijom i predstavnici Veleposlanstva Republike Azerbejdžan i Veleposlanstva Katra.

Kao spontano iznenađenje, Nina Badrić uzela je mikrofon na oduševljenje svih gostiju i zapjevala.

Autor filma Bruno Kovačević snimao je Janicu i Ivicu od njihovih samih početaka kada nitko nije mogao pretpostaviti da će zahvaljujući njima Hrvatska, zemlja bez snijega, biti ovjenčana s 10 olimpijskih medalja u skijanju. Na kraju projekcije uručene su posebne zahvalnice zaduženima za uspjeh i realizaciju filma, te se autor posebno zahvalio režiseru filma Ranku Varlaju, montažeru Robertu Petrincu, producentu filma Krešimiru Renzu Prosoliju, koproducentu Hrvatskoj radioteleviziji i tvrtkama koje su bile partner filma – HEP, Janaf, Atlantic Grupa te ostalima koji su pomogli u ostvarenju ovog filma.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin