Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Čak osam parova zagrijat će show 'Zvijezde pjevaju'

Nova sezona HTV-ova showa “Zvijezde pjevaju” počinje 8. ožujka, a završava 26. travnja. Svaki će natjecatelj dobiti honorar od 7500 kuna po emisiji

Davor Puklavec
Foto: Davor Puklavec
2 komentara

Poštujem naše partnere na putu do pobjede. Ja sam sve ovo jako ozbiljno shvatio i dat ću sve od sebe da pobijedimo, sa smiješkom nam je rekao Goran Navojec, a njegova partnerica, pjevačica Marija Husar, dodala je da je glumac jako poslušan učenik.
- Našli smo se već nekoliko puta, Goran voli raditi, vježbati i sluša me. Zato nemam nikakvog straha - rekla nam je Marija.
- Sa mnom su se frendovi uvijek sprdali dok sam pjevao. Govorili su mi da super sviram, ali da se ostavim mikrofona - našalio se Žardin. On pjeva u duetu s “profesionalkom” Jelenom Radan.
- Ako netko ima nešto protiv, neka kaže sad ili zauvijek šuti - našalila se Jelena na prezentaciji showa.
- Odmah na početku imamo nešto što mi ne odgovara, a to je pop glazba. To mi je tlaka - kazao je Pjer Žardin.
- Mene nije puno trebalo nagovarati da pristanem na sudjelovanje. Baš se veselim - rekao je glumac Nikša Kušelj, koji odmah nakon showa planira izdati svoj glazbeni CD.
- To će malo pričekati. Možda izdam i DVD. Ovisi koliko ostanem u showu - našalio se Nikša, koji pjeva s Ivanom Kindl.
- Vjerujem da ćemo daleko dogurati, Nikša jako lijepo pjeva - hvali ga Ivana. U žiriju su Husein Hasanefendić, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić.

Naši partneri pišu
Message