Show

Komentari 4

Cammila se ispričala, a Kate i William su se dirali pod stolom

Cammila se ispričala, a Kate i William su se dirali pod stolom

Uz članove kraljevske obitelji, uključujući kraljicu Elizabetu II., princa Charlesa, princa Williama i njegovu suprugu, vojvotkinju od Cambridgea Kate, na vjenčanje su pristigli i svjetski celebritiji

Princeza Eugenie (28) udala se danas za menadžera Jacka Brooksbanka (32) u kapelici St George. Na vjenčanje su pozvali 850 gostiju, dok se 100 tisuća ljudi gužvalo oko Windsora.

Trudna Meghan Markle?

Uz članove kraljevske obitelji, uključujući kraljicu Elizabetu II. (92), princa Charlesa (69), princa Williama (36) i njegovu suprugu, vojvotkinju od Cambridgea Kate (36), pristigli su i svjetski celebritiji.

Javnost je najviše zanimala vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) koja je za ovu priliku izabrala elegantan tamnoplavu kaput na kopčanje i zatvorenju haljinu s potpisom modne kuće Givenchy, od dizajnerice Clare Weight Keller, koja je Meghan dizajnirala i vjenčanicu. Cijeli stajling je upotpunila tradicionalnim britanskim šeširom. Zbog širokog kaputa koji je započala samo na vrhu, činilo se kao da Meghan skriva trbuščić što je dovoljno da britanska javnost 'poludi od sreće' i da krenu tračevi o njenoj navodnoj trudnoći.

Cammila se ispričala na nedolasku

Supruga prina Charlesa, vojvotkinja Cammila (71), je potvrdila kako neće doći na vjenčanje jer ima neodgodive obaveze. Mnogi smatraju da je to samo izlika i da nije došla zbog svađe s roditeljima princeze Eugenie, Charlesovim mlađim bratom Andrewom i njegovom bivšom suprugom Sarah Ferguson.

Robbie naljutio javnost

Britanki pjevač Robbie Williams (44) je došao u pratnji supruge Ayde Field (39) i njezine majke Gwen. Dok su prilazili kapeli Sv. Jurja, jaki vjetar otpuhao je šešir s glave Robbiejeve punice Gwen. Pjevač se nije pokazao kao džentlmen pa je ostao ostao stajati na mjestu dok je punica trčala za šeširom. 

William i Kate se držali za ruke pod stolom

Princa Williama i Kate Middleton rijetko se može vidjeti kako u javnosti razmjenjuju nježnosti. Čini se da ih je kraljevsko vjenčanje princeze Eugenie razgalilo pa su uhvaćeni kako se u kapeli drže za ruke. Vojvotkinja Kate je u jednom trenutku stavila ruku na suprugovu nogu, a on ju je uhvatio i nastavio držati dok nije završila ceremonija.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Najčitaniji članci