Obavijesti

Show

Komentari 2

Cardi B podnijela je zahtjev za razvod: Presudile su prevare

Cardi B podnijela je zahtjev za razvod: Presudile su prevare
6

Reperica je još početkom ove godine bila sigurna u svoju odluku da će ostati u braku sa suprugom unatoč njegovim prevarama. Zbog njihova djeteta sve je zanemarivala, no sada je svemu stala na kraj

VIDEO

Reperica Cardi B (27) podnijela je zahtjev za razvod od supruga Offseta (28) nakon tri godine braka, piše Daily Mail. U utorak je par podnio papire.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Cardi i Offset u braku su dobili kćer Kulture (2), a reperica u zahtjevu za razvod traži primarno i pravno skrbništvo nad njom. U sudskim dokumentima navodi se kako nema izgleda za pomirenje te da je veza između Cardi i Offseta nepovratno prekinuta. Reperica se nada kako će razvod proći dogovorom obiju strana.

Clive Davis

Prema objavama na društvenim mrežama, izgledalo je kao da njihov brak i dalje funkcionira, no Offsetova nevjera ipak im je presudila.

- Offset je Cardi prilično varao, ali ona je zbog djeteta to zanemarivala. Nije željela biti osramoćena, ali sada joj je dosta - rekao je izvor za strane medije. 

Billboard Music Awards 2019 - Arrivals - Las Vegas

Reperica je supruga prije dvije godine optužila za nevjeru samo pet mjeseci nakon rođenja njihove kćeri. Nakon što je izjavila kako više nisu zajedno, on ju je javno molio da mu pruži još jednu priliku.

Cardi otvorila profil na OnlyFans stranici: Naplaćuje ga 30 kuna
Cardi otvorila profil na OnlyFans stranici: Naplaćuje ga 30 kuna

- Trenutačno prolazimo kroz puno stvari, Cardi, želim ti se ispričati. Osramotio sam te i izludio. Sudjelovao sam u aktivnostima u kojima nisam smio sudjelovati, ispričavam se. Znaš što govorim? Slomio sam ti srce, prekršio naše obećanje, bio sam sebičan suprug - napisao je svojedobno Offset u podužoj objavi na Instagramu. Dodao je kako pokušava biti dobra osoba te kako svoju suprugu voli.

2018 American Music Awards - Arrivals - Los Angeles

Reper je prije tri godine navodno bio umiješan i u porno snimku s drugom ženom, no s Cardi se pomirio dvije godine nakon. Tada je rekla kako ona nikome ne treba polagati račune o svom privatnom životu. U prosincu prošle godine ponovno su počela šuškanja kako Offset vara repericu. 

Cardi ga je branila, a još je početkom ove godine bila sigurna u odluku kako će ostati sa suprugom unatoč prevarama. Naposljetku je njihovoj ljubavi došao kraj. Neko su vrijeme živjeli odvojeno i njezini su se osjećaji 'ugasili'. 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu