Show

Komentari 35

Cardi B rođendanskom zabavom za trogodišnju kćer nadmašila i najbogatije zvijezde svijeta

Cardi B rođendanskom zabavom za trogodišnju kćer nadmašila i najbogatije zvijezde svijeta

Poznata reperica organizirala je cijelu bajku, dovezli su se u kočiji, na zabavi su se u kutijama nalazile žive Disneyjeve princeze i cijeli dvorac. Bilo je zabave i za odrasle koji su pred djecom zaplesali 'prljavi ples'

Reperica Cardi B (28) nedavno je obavijestila milijune pratitelja da je trudna. Sa suprugom Kiarijem Kendrellom Cephusom, poznatijim kao Offset (29) već ima djevojčicu Kulture Kiari (3). 

Cardi je očito spremna svojoj djeci ispuniti sve snove pa je tako za treći rođendan svoje kćeri nadmašila i rođendanske zabave Kardashianki. 

Kćer joj je nosila ružičastu dugačku haljinu i krunu kako bi izgledala poput prave princeze, a na rođendansku zabavu ih je prevezla  kočija koja izgleda kao iz nekakvog Disneyjevog crtanog filma.

Na zabavi ju je dočekao i poni koji je na glavi imao zlatni rog jednoroga kako bi se malenoj dočarao cijeli bajkoviti dojam.

Kako ne bi uprljala haljinu, otac ju je nosio sve do ulaza, a burno su ih pratile oči mnogih obožavatelja i gostiju. Svi su za Kulture tada jednoglasno zapjevali rođendansku pjesmicu.

Kako Cardi B ulaže 'sve ili ništa', tako niti ovim iznenađenjima za trogodišnjakinju nije došao kraj. Na ulazu ju je dočekala Disneyjeva princeza.

Kada joj je čestitala rođendan, odvela ju je kroz 'magični tunel' načinjen od više stotina balona.

Kada je ušla, Cardi B se čak činila sretnijom od svoje kćerke. Raskošna jela, velik prostor, igraonice i dvorci, lijepom bajkovitom ambijentu nije bilo kraja.

Čak su ju u velikim kutijama poput onih u kojima stoje Barbie lutke pozdravljale žive Disneyjeve princeze koje su djecu ujedno zabavljale i čitavu noć.

Hrana na zabavi nije bila ništa manje ekstravagantna. Rođendanska torta bila je veća od djece koji su gostovali na zabavi, a kako bi Kulture uopće mogla do nje doći, u ruke ju je podigao otac.

Ne bi ovo bila zabava poznatih bez barem jednog skandala koji se javnosti nije svidio. Cardi B je cijelu rođendansku zabavu sa svojim pratiteljima podijelila putem Instagram priča.

Tako je pokazala kako je na zabavi bio i program za odrasle koji je uključivao kuglanu.

Ipak, glasna glazba među kojom su bili i hitovi reperice više se svidjela gostima koji su ubrzo potrčali na plesni podij. 

Dok su djeca trčala oko njih i među njima, roditelji i gosti su odlučili malo 'prljavo' zaplesati.

Sve je to kamerom zabilježila i trudna Cardi B. Njoj i suprugu to nije zasmetalo, a zajedno su se odlučili pridružiti rasplesanim gostima.

 

Najčitaniji članci