Show

Komentari 9

Cardi B u novom spotu mazi se s curama, prekrila se najlonom i koristi seksualna pomagala...

Cardi B u novom spotu mazi se s curama, prekrila se najlonom i koristi seksualna pomagala...

Dobitnica Grammyja je uoči objavljivanja novog videozapisa rekla kako se nada da će napraviti veći 'bum' nego ranije pjesme. 'Željela sam napraviti nešto drsko', rekla je Cardi B

Twerkanje na grobu, sado-mazo stajling, prekrivena najlonom, strastveno ljubljenje s drugim djevojkama... Sve je to dio novog spota kontroverzne reperice Cardi B (28) za pjesmu 'Up'. Malo je reći da je spot raskalašen i provokativan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Cardi, očito, nije bilo dovoljno ljubiti se s drugim djevojkama u spotu te plesati na grobnici, na kojoj piše 'R.I.P.' 2020'.

U kadrovima novog spota pokazuje i seksualna pomagala. 

Provokativna Cardi i u ovom spotu je odlučila pokazati svoje bujne obline. U nekim scenama leži polugola na staklenom stolu, dok su oko nje boce šampanjca. Kako ne bi bila potpuno bez odjeće, Cardi se prekrila najlonom. 

Iako je Cardi oduvijek privlačila pažnju kontroverznim spotovima i odjevnim kombinacijama, ovaj spot je zasigurno jedan od bizarnijih.

Dobitnica Grammyja je uoči objavljivanja novog videozapisa rekla kako se nada da će pjesma napraviti veći 'bum' nego ranije pjesme.

- Željela sam napraviti nešto više drsko, gangsta - rekla je Cardi.

Najčitaniji članci