Obavijesti

Show

Komentari 12

Čarli i Franka slave 3. godišnjicu braka: Naš tatić Veki, volimo te

Čarli i Franka slave 3. godišnjicu braka: Naš tatić Veki, volimo te
10

Nakon što je objavio svoju nenadanu ostavku, nogometaš Ćorluka maknuo se i s društvenih mreža, a puno njegovih obožavatelja pitalo se što se zbilja skriva iza "obiteljskih razloga"...

U ponedjeljak je službeno objavljeno da je bivši nogometaš Vedran Ćorluka (35) iz osobnih razloga dao otkaz na poziciji pomoćnog trenera u ruskom klubu Lokomotiv. U tom klubu je igrao, a zatim je 13 dana radio kao pomoćni trener.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Franka i Ćorluka uselili u vilu na Britancu 01:00

- Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Želim još jednom svima se zahvaliti za sve što sam doživio u ovom velikom klubu. Sretno svima u novoj sezoni, ali i u budućnosti - objavio je bivši reprezentativac na službenim stranicama kluba.

Ćorluka odlazi iz Lokomotiva zbog osobnih razloga: Bio je pomoćni trener 13 dana...
Ćorluka odlazi iz Lokomotiva zbog osobnih razloga: Bio je pomoćni trener 13 dana...

Nakon toga je izbrisao svoj korisnički račun na Instagramu pa su se neki zabrinuli jesu li obiteljski razlozi zapravo obiteljski problemi.

Novinari tportala neslužbeno doznaju da se njegovi obožavatelji nemaju oko čega brinuti. Ćorluka se navodno odlučio posvetiti obitelji, posebno svojem sinu Viktoru (1).

Njegova supruga, pjevačica Franka Batelić (29) objavila je nekoliko fotografija na kojima se vide kako provode vrijeme. Napisala je kako je neispavana, ali da uživa, da je sretna i slobodna.

- Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021. - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj Vedran hoda za sinom koji lovi galeba po brdašcu.

Rovinj: Gala Party i koncert i Andree Bocellija za posebne uzvanike

Podijelila je i nekoliko crno-bijelih fotografija s njihovog vjenčanja, povodom treće godišnjice. Objavila je fotografije sebe i supruga te sebe i svoje bake.

- Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako već? - napisala je Franka i zahvalila se fotografu s vjenčanja na uhvaćenom zagrljaju nje i njene bake.

- Vekiii sretna nam godišnjicaaa! Volimo te tatić! - zaključila je pjevačica.

Na kraju niza fotografija stavila je i jedinu fotografiju u boji: njihovog psa Oskara za stolom.

Njezini obožavatelji čestitali su im u komentarima i zaželjeli im još puno lijepih godina.

- Oduvijek ste bili najslađi - pohvalio ih je netko.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: