Obavijesti

Show

Komentari 11

'Carlov' tata: Izbacili su ga iz 'Živih mrtvaca' bez upozorenja

'Carlov' tata: Izbacili su ga iz 'Živih mrtvaca' bez upozorenja
9

Lik Carla Grimesa jedan je od rijetkih koji je 'izdržao' u seriji čak sedam sezona. Sada je njegovoj priči došao kraj, a otac glumca Chandlera Riggsa koji ga je utjelovio, obrušio se na producenta Gimplea

VIDEO

Producent Gimple je dao otkaz mom sinu dva tjedna uoči njegova 18. rođendana. Prije toga mu je rekao da će ga trebati iduće tri godine. To je bilo jako razočaravajuće, rekao je William Riggs. Bijesni otac glumca Chandlera Riggsa (18), koji u 'Živim mrtvacima' utjelovljuje Carla Grimesa, tvrdi kako nikada nije vjerovao TV kući AMC niti producentu Scottu Milhouseu Gimpleu (46) koji potpisuje i scenarij 16. epizode sedme sezone serije koja je prikazana 10. prosinca.   

- Ja im nisam vjerovao, ali Chandler je. Znam koliko ga je to pogodilo. Ali znamo koliko smo sretni što smo bili dio ove serije i imali toliko podršku fanova svih ovih godina - zaključio je Riggs. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

me myself & eye #sdcc

A post shared by chandler riggs (@chandlerriggs5) on

Carl Grimes se u posljednjoj epizodi, koju su prikazali, žrtvovao za svoje prijatelje te ga je ugrizao 'šetač' odnosno zombi. Iako gledatelji nisu vidjeli scenu u kojoj umire, svi fanovi 'Živih mrtvaca' znaju da ljudi nakon ugriza umiru i pretvaraju se u krvoločne zombije. 

9
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Carl je sin Ricka Grimesa, glavnog protagonista serije, koji uz pomoć svoje i drugih zajednica, vodi bitku protiv Negana, vođe grupe koja se naziva 'Spasiteljima'. 

Chandler ima objašnjenje zašto je smrt njegova lika bila neizbježna. 

- Mislim da je Scott to napisao kako bi prevagnula odluka. Rick se cijelo vrijeme nećka hoće li ili neće ubiti Negana. Carl mu je pokušavao objasniti da je jedini način da imaju svijetlu budućnost odustati od ubijanja. No Rickova odluka sada će biti rezultat Carlove smrti - kazao je mlađahni glumac.

Serija 'Živi mrtvac' počela se prikazivati 2010., a iduća epizoda bit će emitirana tek u veljači iduće godine. 

Reakcija obožavatelja na smrt jednog od originalnih likova podijeljena je. Neki su bijesni što je serije 'zastranila' od priče koja se razvija u stripovima. 

- Uništile ste seriju. Uništili ste Carla i sada nikada nećemo vidjeti njega i Negana zajedno u zatvorskoj ćeliji i sve ostale kul scene. Uskoro će vas ukinuti zbog loše gledanosti. Prestanite ubijati moje 'Žive mrtvace' - napisao je jedan ljutiti gledatelj na službenu stranicu serije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...