Obavijesti

Show

Komentari 5

Carmen Electra slavi rođendan: Rodman je želi opet zaprositi

Carmen Electra slavi rođendan: Rodman je želi opet zaprositi
13

Zahvaljujući glazbeniku Princeu, zvijezda 'Baywatcha' potpisuje prvi ugovor i to s njegovom izdavačkom kućom Paisley Park Records. Tada uzima umjetničko ime Carmen Electra koje ima i danas

VIDEO

Zvijezda serije 'Baywatch' i bivša Playboyeva zečica, Carmen Electra, danas puše 46. svjećica na rođendanskoj torti. Amerikanka rođendan navodno slavi u društvu prijatelja u Palm Springsu gdje se zabavlja na glazbenom festivalu Coachella. 

- Život je lijep - kratko je prokomentirala slavlje i obožavateljima pokazala prošlogodišnje fotografije s festivala. 

Zahvaljujući glazbeniku Princeu, glumica pravog imena Tara Leigh Patrick, potpisuje prvi ugovor 1991. i to s njegovom izdavačkom kućom 'Paisley Park Records'. Baš za vrijeme njegove glazbene karijere, Tara uzima umjetničko ime koje ima i danas - Carmen Electra. Četiri godine kasnije, Electra se odlučila okušati i na televiziji pa se iste godine pojavljuje u nekoliko televizijskih showova.

Godinu kasnije, u svibnju 1996., izlazi i njezin prvi od mnogih Playboy editorijala u kojem Electra pozira potpuno gola. Golišave fotografije ju lansiraju među tražene televizijske zvijezde pa jako brzo postaje sve popularnija upravo zahvaljujući časopisu za muškarce i atraktivnom izgledu. 

To je vrijeme kad se Amerikanka pojavljuje u globalno popularnoj američkoj seriji 'Baywatch', te kao voditeljica u MTV-ovoj emisiji 'Singled out'. Godine 1997. Electra započinje filmsku karijeru s manjim ulogama u filmovima 'American Vampir' i 'Good Burger' a istovremeno nastavlja suradnju s Playboyem.

Godine 2003. sudjeluje u snimanju filmske verzije Baywatch pod imenom 'Baywatch: Havajsko vjenčanje'. Iste te godine Electra pozira i za naslovnice poznatih stripova 'Razor and the Ladies of London night', a ubrzo se počinje pojavljivati u televizijskim reklamama. No time ne završava njezina samopromocija - nedugo nakon izdaje i knjigu pod nazivom 'Kako biti seksi'.

 

#playboy 🖤

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Karijeri joj pomaže i neuspješan, pet mjeseci dug brak s američkim profesionalnim košarkašem Dennis Rodmanom (56) nakon kojeg Electra niže više manjih, ali zapaženih uloga u trash filmovima poput 'Mrak filma' i 'Preboli me'.

Bivši supružnici, Electra i Dennis, koji su i danas u dobrim odnosima, slažu se kako je to bilo dobro i turbulentno razdoblje, a kako je bivši košarkaš doživio Playboy ljepoticu najbolje je opisao u izjavi za novine The Sun.

 Image result

 

- Carmen je seksi žena i osoba koja se zna zabavljati. Spavao sam s više od dvije tisuće žena. Nakon nekog vremena sve postanu iste. Ali ne i Carmen. Ona se nalazi u top deset. Ima odlično tijelo i jako je strastvena u krevetu. Dok smo bili zajedno nismo mogli skinuti ruke jedno s drugoga. Ja sam osoba kojoj treba seks, a Carmen je bila idealna partnerica. Izgleda fantastično. Ljudi su vidjele njezine fotografije, ali u krevetu to izgleda još bolje. Carmen jako voli seks i želi to kada god osjeti potrebu, bez obzira na to koje je doba dana. Radili smo to stalno - rekao je Rodman. 

Nakon kratkog braka, Electri postaje jasno da se neće, kako se nadala, proslaviti filmskom karijerom, te da je njezin seksipil ono što je svugdje zapaženije od njezinih talenata. Zato se okreće plesu i poziranju, izdaje DVD s vježbama 'Carmen Electra Aerobic Striptease' te se kao pjevačica pridružuje tada već poznatoj grupi Pussycat Dolls.

 

Hello 💕

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen se 2004. udaje za američkog gitarista Davida Navarroa (50), a taj brak koristi i za popularni MTV-jev reality show ‘Til Death Do Us Part: Carmen & Dave'. Rastali su se 2007., a njihov agent je izjavio medijima da su se razišli u 'dobrim i prijateljskim odnosima'.

U privatnom životu Electri 'nisu cvjetale ruže' 1998. joj od raka mozga umire majka, a samo dva tjedna kasnije gubi i stariju sestru Debbie koja je umrla od srčanog udara. Koliko glumica time gubi najbolje govori činjenica da je majku redovito u intervjuima opisivala kao svoju stijenu i prepričavala kako joj je ona uvijek bila podrška dok joj je starija sestra po potrebi mijenjala tu majčinsku figuru.

 

Mood 😜

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

  - Kad su mi umrle majka i sestra bila sam emotivno tupa, nisam osjećala ništa. U to sam vrijeme izlazila s Rodmanom koji je bio nevjerojatno zabavna osoba kraj koje je svatko htio biti. Zato sam pomislila kako je bolje izlaziti s njim, provoditi se i ne osjećati ništa nego doma tugovati. Zato sam, čim mi je sestra umrla, s Rodmanom otišla u Las Vegas i udala se - nisam htjela još nekog izgubiti. Nakon raspada braka sam shvatila da nešto radim krivo pa sam se zatvorila u kuću i počela čitati knjige o samopomoći. Sada znam da sama sebi nisam dopuštala da osjećam tugu ni onda kad sam ju trebala osjećati - rekla je Carmen.

Inače Rodman je jučer za Page Six izjavio kako razmišlja o tome da ponovno zaprosi Electru.

- Ona i ja imamo posebnu vezu. Kad se vidimo ne pričamo o prošlom braku već o svakodnevnim stvarima. Veza nam je strastvena i uvijek je se rado sjetim. Kada bi se sada sreli vjerojatno bi ju ponovno zaprosio. Razmišljam o tome već zadnjih par godina i sve sam više siguran da imamo nešto posebno - rekla je bivša NBA zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao