Obavijesti

Show

Komentari 9

Časopis Story za 12. rođendan organizirao je humanitarni bal

Časopis Story za 12. rođendan organizirao je humanitarni bal
8

SKUPILI 100.000 KUNA Anica Kovač, Antonija Stupar Jurkin i Marijana Mikulić na bal nisu došle u toaleti, a radijska voditeljica Ivana Mišerić završila je u bolnici

VIDEO

Došla sam na ovu proslavu jer je humanitarnog karaktera. Odjenula sam traperice i majicu s brojem telefona za pomoć poplavljenim područjima jer mi je toaleta bila malo nekusna, rekla je Anica Kovač (38).

Bivša misica smatra da su nagradu za zvijezdu godine trebali dobiti svi oni koji su pomogali žrtvama poplave. Redakcija Storyja proslavu je kao i dodjelu nagrada “Hall of Fame” posvetila prikupljanju pomoći za ugrožena područja. Za samo jednu večer 200-tinjak zvijezda doniralo je više od 100.000 kuna. Aničin primjer slijedila je i voditeljica Antonija Stupar Jurkin (31) koja je, odjevena u casual kombinaciju, primila nagradu za najbolji beauty editorijal.

- Lijepo je dobiti nagradu, ali ja sam ipak ovdje došla s jednim ciljem. Trebamo ljude i dalje podsjećati da se uključe u akciju - rekla je. S njom se slaže i Marijana Mikulić (33), koja je u posljednji trenutak promijenila outfit i odlučila odjenuti majicu s brojem telefona za prikupljanje pomoći. 
Glumica je tulum napustila ranije jer je trčala kući petomjesečnom sinu Andriji. Ivan Herceg (32) i Petar Ćiritović (36) za bal su odjenuli jednaka tamna odijela, ali ne i identične košulje. Herceg kaže kako se nisu htjeli modno uskladiti kako ne bi izgledali kao blizanci.

No do jutra na zabavi nije ostala radijska voditeljica Ivana Mišerić (28). Iako je u zagrebačku Laubu došla nasmijana i odlično raspoložena, ubrzo joj je zbog vrućine pozlilo, pa je pala u nesvijest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila je strašna gužva. Zavrtjelo mi se i srušila sam se. Vjerojatno mi je od umora pao tlak, pa sam završila na Hitnoj. Dali su mi dvije injekcije i rekli da moram piti puno tekućine - rekla je Ivana. Dodala je kako se sad osjeća dobro, a liječnici su joj savjetovali strogo mirovanje sljedećih nekoliko dana jer se zbog posla očito previše iscrpila. 

Severina je neočekivano iskopirala talijansku divu     

Vidi se da je pazila na svaki detalj te se ne libi toga da izgleda poput manekenki, rekla je stilistica Ivana Bilandžija Billy, koja je pohvalila Severinin (41) odabir haljine. 
Splićanka je, nakon što je dobila nagradu za pjevačicu i zvijezdu godine, zgrabila mikrofon i kolegama otpjevala “Italianu” i “Brada Pitta”. 

Kako ne bi bila sama, pobrinula se Maja Šuput, koja se ničim izazvana Severini pridružila na pozornici. 
Splićanka se i ovaj put potrudila da bude u središtu pažnje pa je za bal odjenula čipkastu haljinu Dolce & Gabanna, a glavu je ukrasila kopčom. To je ujedno bila i najskuplja kreacija na balu. Njezine kolegice također su nosile svečane haljine, no cijene tih kreacija kretale su se do 7000 kuna. 

Severina je neočekivano iskopirala talijansku divu

Severina, koja se uvijek trudi biti originalna, ovaj put je odlučila nositi istu haljinu kakvu je prije nekoliko dana na promociji u Cannesu nosila Monica Bellucci (49). 

No najraskošniju toaletu za bal imala je Maja Šuput (34). Pjevačica je u haljini dvojca Elfs, kaže stilistica Billy, podsjećala na holivudske dive iz ‘60-ih. 

Iako je imala dugu haljinu, Rozga je privukla pažnju


“Kraljica ultrakratkih haljina” Jelena Rozga (34), iako je odjenula dugu haljinu Juraja Zigmana, nije puno toga sakrila. Vidjevši je tako razgolićenu, svi su se na ulazu okretali za njom. 

Josipin zaštitni znak nisu samo pokrivala nego i crvena kosa

Diva Josipa Lisac (64) nije puno eksperimentirala nego je ostala vjerna svome stilu.

- Originalna je i ekstravagantna. Te instalacije na glavi nosi kao nakit, a ne kao klasično pokrivalo. Volim kad kombinira stvari koje bi na nekome izgledale čudno, a njoj savršeno stoje - smatra Billy. 

Zvijezde “Tajni” su najbolji glumci, Arsenu posebno priznanje

Filip Juričić najbolji je glumac, a Ksenija Pajić najbolja glumica. Arsen Dedić dobio je nagradu za životno djelo. Jelena Rozga ima najbolju naslovnicu, Psihomodo Pop je nagrađen za povratak godine, a Massimo Savić je proglašen najboljim pjevačem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'