Obavijesti

Show

Komentari 4

Čavajda zahvalio iz bolničnog kreveta: 'Bitno je da sam živ'

Čavajda zahvalio iz bolničnog kreveta: 'Bitno je da sam živ'
6

Na glumca je u noći na srijedu, 18. rujna naletio 36-godišnjak svojim Ford Focusom u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Hitno je prevezen u KBC Sestre Milosrdnice s lakšim ozljedama glave

Nakon što je stradao u prometnoj nesreći, glumac Mislav Čavajda (38) iz bolničkog je kreveta zahvalio svih prijateljima i obožavateljima na brizi i porukama podrške koje je primio.

- Dragi ljudi, ono najbitnije... Živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala svima na brizi! - napisao je glumac na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Podsjetimo, Čavajda je hitno prevezen u KBC Sestre milosrdnice s lakšim ozljedama glave. Kako smo neslužbeno doznali, ozlijeđen je u noći na srijedu, 18. rujna, oko 1:15, kada je u Jurjevskoj ulici u Zagrebu na glumca Ford Focusom naletio 36-godišnjak. 

ivana ivanovic/PIXSELL

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zbog ozljeda glavnog glumca otkazalo je premijeru 'Antigone', proslavljenog slovenskog filozofa Slavoja Žižeka (70), u režiji Angele Richter (49), zakazane za 20. rujna. Novi planirani datum premijere je 19. listopada 2019. godine.

Ove godine gledatelji su Čavajdu na malim ekranima pratili u hvaljenoj HBO-ovoj seriji 'Uspjeh', gdje je glumio nasilnika Lubrića te telenoveli 'Drugo ime ljubavi', u kojoj igra Ivana Batinića.

Popularnost je prije 15 godina stekao ulogom u prvoj hrvatskoj telenoveli 'Villa Maria', u kojoj je glumio brata Jelene Veljače, a u kazalištu je surađivao s redateljima Oliverom Frljićem, Brankom Brezovcem, Senkom Bulić, Anicom Tomić i drugima. 

Cafe24