Show

Komentari 10

Ceca će dio Arkanove imovine morati dati i njegovoj unuci Miji

Ceca će dio Arkanove imovine morati dati i njegovoj unuci Miji

Mia je kći Arkanova sina Vojina kojeg je dobio u braku s Natalijom Martinović. Ona mu je pomogla da izgradi vilu u Dedinju i Ceca će Arkanovoj unuci morati dati dio

Vojin (28) sin je Željka Ražnatovića Arkana. Svetlana Ražnatović Ceca (38) mu je maćeha. Vojina su u SAD-u pronašli reporteri srpskog portala Alo te tvrde da jako sliči na oca. Arkanov sin u Las Vegasu živi sa suprugom Barbarom Wang koja je porijeklom iz Kine i kćeri Mijom koja će u prosincu navršiti dvije godine. 

Natalija Martinović, Vojinova majka, njegov brat blizanac Nikola te sestre Maša i Milena malu Miu obožavaju, no ne zna se kako će na novog člana obitelji reagirati baka Ceca koja će djevojčicu morati uvrstiti u popis nasljednika Arkanove imovine, piše Alo. Folk pjevačica je s Arkanom imala dvoje djeca, sina Veljka i kćer Anastasiju koji se trenutačno školuju na Cipru dok ona odslužuje kaznu kućnog pritvora. 

Mia ima pravo na dio Arkanove imovine

Djevojčica ima pravo na dio vile u Dedinju i ostale Arkanove nekretnine. Izgradnju vile djelom je financirala prva Arkanova supruga Natalija. 

- Kada me je Željko u tijeku gradnje kuće na Dedinju nazvao i rekao da mu nedostaje para i tražio od mene punomoć da bi prodao dva stana koja je kupio za našu djecu, odmah sam otišla u grčku ambasadu i poslala sve što je potrebno - rekla je Natalija 2000. godine dok se s Cecom na sudu borila za vilu. 

Natalija je s djecom živjela u Grčkoj od 1994. kad su se odselili zbog rata. Arkan im je tamo kupio dva stana. Nakon osam godina preselili su se u SAD, a stanove u Grčkoj su prodali. Sva Arkanova djeca iz prvog braka u Americi su završila fakultet. Očevo prezime ne nose, već su uzeli majčino. 

Najčitaniji članci