Obavijesti

Show

Komentari 1

Celebrity izazovi u karanteni: Zamjene mjesta, kvizovi, ples...

Celebrity izazovi u karanteni: Zamjene mjesta, kvizovi, ples...
1

Mnogim zvijezdama dani su u izolaciji postali predugi pa vrijeme krate videima koje sami snimaju i dijele na društvenim mrežama

VIDEO

Umjesto koncerata, snimanja i glamuroznih evenata pandemija korona virusa zaključala je i celebrityje u njihova luksuzna zdanja pa je, čini se, sve što im preostaje slanje motivacijskih poruka na društvenim mrežama i sudjelovanje u raznim izazovima, od kojih je nekolicina ubrzo postala viralna na medijskim platformama popit TikToka, Instagrama i YouTubea.

Posljednjih desetak godina ovakvi se video uradci sve češće pojavljuju, a nakon što netko od poznatih snimi sebe kako sudjeluje u izazovu, u pravilu nominira ostale pa se sve skupa širi brzinom, možda je neprimjereno, ali virusa. Glazbeni producent Diplo (41) prihvatio je izazov s wc papirom pa tako u svom videu tehnicira s rolom, a nominirao je glazbenike i poznate nogometaše. Ne radi se o pravom papiru, nestašica je tolika da ga ni celebrityji nemaju na bacanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family feud 😅❤️ Caption this... #coupleschallenge

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Jennifer Lopez (50) i njezina zaručnik Alex Rodriguez (44), bivša zvijezda bejzbola, odgovarali su na pitanja u izazovu namijenjenom parovima, a oko većine odgovora nisu se složili. To ih ipak nije pokolebalo da se dobro zabave i proslijede izazov dalje svojim prijateljima i pratiteljima. Pravi hit među influencerima na društvenim mrežama je i izazov s jastukom, a ideja je da u karanteni jastuk 'glumi' haljinu stegnutu remenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how we do it, baby. via @rubykellll #StayingInWithNastyGal #PillowDressChallenge

A post shared by Nasty Gal (@nastygal) on

Instagram je prepun ovakvih fotografija, a mnogi ne mogu odoljeti i sami se okušati u ovoj kućnoj verziji haljine. Jedan od najpopularnijih izazova je i tzv. 'Flip The Switch' izazov. Radi se o kraćem TikTok videu u kojem par uz Drakeovu pjesmu u trenutku kad reper izgovori upravo taj stih ugasi svjetlo te se u idućoj sekundi pojavljuje kao osoba pored sebe.

@camilacabello

had to do it @theecalvit

♬ Nonstop - Drake

Uloge su zamijenili Camila Cabello (23) i njezin koreograf Calvit Junior, Emily Ratajkowski (28) i njezin prijatelj Josh Ostrovsky, Kelly Ripa (49) i Ryan Seacrest (45), Cameron Dallas (25) i manekenka Madisyn Menchaca (18) i mnogi drugi kojima su dani postali predugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju