Obavijesti

Show

Komentari 23

Celzijus: Fashion Guru zna da mi nije bitno što misli

Celzijus: Fashion Guru zna da mi nije bitno što misli
15

Modni kritičar priznao je kako bi mu se Nives više svidjela da ne nosi ništa. Maji Leni poručio je da se više ne 'fura' na svoju majku, Miju Begović

VIDEO

Nakon što je nedavno izabrao najbolje odjevene celebrityje u Hrvatskoj, Boris Banović otkrio je i one najgore. Modni kritičar u Red Carpetu imenovao je Nives Drpić (28) za najgore odjevenu Hrvaticu.
-Da mi je želja biti najbolje odjevena Hrvatica, posvetila bih više vremena pustošenju butika. Moj je cilj postati najuspješnija i najbogatija Hrvatica. Naravno da me Guru stavio na listu. Zna da me boli briga za to i da ga neću zbog povrijeđenog ega ganjati puškom po gradu, izjavila je Nives Drpić (28).
Fashion Guru je ipak priznao da spisateljica izgleda bolje dok ne nosi ništa ili dok je u donjem rublju. Zaključio je da se Nives 'fura' na Maju Cvjetković, Aleksandru Grdić i Tinu Katanić. Na drugom mjestu njegove liste našla se Maja Lena Lopatny. Kćeri glumice Mije Begović poručio je da se ne bi trebala ugledati na mamu, barem što se odijevanja tiče.
-Žao mi je što nisam prva, a najsmješniji mi je savjet da se ne ugledam na mamu. Moja mama itekako ima ukusa, a to što Fashion Guru govori ni najmanje me ne zanima - kroz smijeh je prokomentirala Maja Lena.
Treće mjesto podijelili su Simona i Ante Gotovac te Gianna Apostolski. Za njih je Banović rekao da se takva parada kiča ne viđa često te je zaključio da pola Dubrave živi od njih. Fashion Guru posebno se osvrnuo na Hanu Tabaković. Ustvrdio je kako bi njezin nedostatak stila nadmašio i britansku starletu Jordan. Banović smatra da se Hanin stil bazira na tome da izbaci 'cice na pladanj i noge na šank' te da nosi 'rozu majicu s tragovima dezića'. Na desetom mjestu nalaze se članice benda Feminnem, za koje je Banović rekao da su poput virusa. Fashion Guru je na samo začelje stavio Antoniju Šolu i Natali Dizdar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...