Obavijesti

Show

Komentari 38

Marinu Orsag prekrile su samo perlice, a pobjedu odnijela Lu

Marinu Orsag prekrile su samo perlice, a pobjedu odnijela Lu
13

Mario Valentić na pozornicu je izašao kao Mladen Badovinac iz TBF-a i izveo hit pjesmu 'Veseljko'. 'Toliko si zabavan, ja se toliko nasmijem kad se ti pojaviš na pozornici, rekla je Indira

VIDEO

Nakon što su gledatelji vidjeli transformacije svih osam natjecatelja, pobjedu u 12. emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odnijela je pjevačica Lu Jakelić (26) koja je ove nedjelje utjelovila američku pjevačku i glumačku divu Barbru Streisand. Lu je odlučila da 10.000 kuna koje je osvojila pobjedom, Nova TV u njezino ime donira udruzi 'Projekt Sreća'.

Nakon fenomenalnog nastupa, njezina izvedba dobila je velike pohvale žirija. 'Ovo je bilo nevjerojatno božanstveno. Ti imaš istančan senzibilitet kojim osvajaš u svakoj točki bez obzira na to što bodovno ne djeluje uvijek tako. Precizno i točno pogađaš svaku emociju. Ovo je bilo toliko lijepo, bez riječi sam', kazala je Nives nakon Luine emotivne izvedbe pjesme 'Woman In Love'.

'Nije tu bio neki veliki zadatak, trebala si izgledati kao Barbra, a izgledaš kao Barbra i trebalo je samo lijepo pjevati kao Barbra, a ti si te dvije kategorije apsolutno zadovoljila. Vidio sam Barbru tu pred sobom. Jako dobar nastup', komentirao je Igor. 'Ovo je bilo briljantno. To je bila Barbra Streisand', rekao je Goran.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

Glumac Marko Braić prvi je stao na pozornicu večerašnjeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Uskočio je u kostim punašne reperice Lizzo.

- Ta samosvijest koju si dočarao, to njeno samopouzdanje, baš si prštao samopouzdanjem. Ona je jedna žena raskošnih oblina koja je pokazala da dimenzije 90:60:90 nisu uvjet da budemo prekrasne, lijepe, karizmatične, privlačne, nego je bitno kako se osjećamo u svojoj koži, da nam je lijepo - komentirala je Nives.

'Ti stvarno uđeš u ulogu do kraja i ja ti na tome iskreno čestitam, to nije nimalo lako. Otpjevao si fantastično. Ovo je himna samopoštovanja', rekla mu je Indira.

Mario Valentić na pozornicu je izašao kao Mladen Badovinac iz TBF-a i izveo hit pjesmu 'Veseljko'.

- Vidjelo se da si se dao, da si se trudio. Bilo je u tome puno prepoznatljivih dijelova, a meni je najdraže da si se ti u to ubacio i da je tebi bilo lijepo - rekao je Goran. 'Toliko si zabavan, ja se toliko nasmijem kad se ti pojaviš na pozornici, ali ti se iskreno i divim jer se u potpunosti uneseš u svoju ulogu. Puno je tu riječi, bilo je tu glume, svega…', kazala je Indira.

Photoshop ih 'zaledio': Indira i Nives u dvoboju bujnih dekoltea
Photoshop ih 'zaledio': Indira i Nives u dvoboju bujnih dekoltea

Ove smo nedjelje Sinišu Ružića gledali kao rasplesanu i energičnu Emiliju Kokić. Koliko je uspio u svojoj transformaciji komentirao je žiri. ''Kad ti dođeš na pozornicu, nikad nije dosadno. Bio si Emilija Kokić na trenutke. Neću govoriti o greškama jer su potpuno nebitne. Ovaj mi je nastup uljepšao dan'', komentirao je Igor. ''Ako Emilija gleda, reći će da je ovo bilo ludilo i da je ovo bio tvoj apsolutni vrhunac'', rekla je Indira.

Fabijan Pavao Medvešek s gitarom u rukama, izveo je bezvremenski hit 'Nothing Else Matters' kao James Hetfield, frontman Metallice. 'Ti si metalac u duši. Ovo je tvoja pjesma koliko si je uvjerljivo izveo, duboko, karizmatično, ekspresivno, rasturio si', kazala je India. 'Tvoj je vokal bio nevjerojatan, moćan, osjećajan, heavy. Sviđa mi se kako si se igrao s njim pogotovo na otvornicima. To je lijepo i uvjerljivo zvučalo, baš kao i kod Jamesa', istaknula je Nives te dodala da je njegov problem to što je uvijek zgodniji od originala i da mu šminka i maska uopće ne pomažu.

Lanu Klingor Mihić imali smo prilike gledati kao senzualnu pjevačicu Kasandru. zvijezdu 90-ih, koja već dugi niz godina nije medijski eksponirana. 'Pogodila si njezinu boju glasa. Jedva sam čekala da čujem kako će to zvučati, zvučalo je fantastično bez greške. Dominantnost, mistika, nastup i koreografija, sve si polovila i bilo je prelijepo gledati i slušati', rekla joj je Indira. 'Malo smo zaboravili na Kasandru, divno si nas podsjetila. Pućila si usnice, stupala si kao ona. Super!', rekao je Igor.

Legendu domaće estrade, iznimno aktivnog i u seniorskoj dobi Željka Bebeka utjelovila je Neda Parmać. 'Teško je pogoditi tu njegovu rašpu, ali si bila neizmjerno zabavna', komentirala je Indira. 'Ovo je bilo prezabavno. Sve ono po čemu prepoznajemo Željka Bebeka si donijela. Bila si izuzetno smiješna i zabavna, ali pri tome i izuzetno kvalitetna', rekao je Igor. 'Ovo je bila jedna uspješna karikatura Bebeka', kazala je Nives. 

Ekstravagantnu Cyndi Lauper iz spota 'True Colors' imitirala je Marina Orsag prekrivena perlicama. Nakon izvedbe, od žirija je dobila samo komentare pohvale. 'Ti ćeš izaći iz ovog showa sa spoznajom da si vrlo ozbiljna pjevačica', rekao joj je Igor. 'Toliko ti se divno uklopila ta tvoja figura i fizionomija, ti si ista Cyndi, nevjerojatno. To kako si skinula glas, tu pomalo kreštavu infantilnu, prekrasnu boju, naježila sam se, ta emocija koju si donijela na pozornicu, bila si toliko srčana i sjetna i romantična', kazala je Nives.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba