Show

Komentari 89

Celzijus je izludila obožavatelje: Pozirala u prozirnom grudnjaku pa su joj 'provirile' bradavice...

Celzijus je izludila obožavatelje: Pozirala u prozirnom grudnjaku pa su joj 'provirile' bradavice...

Nakon što je nedavno odjenula kupaći kostim koji joj je naglasio grudi, a otkrio i međunožje, Celzijus je ovaj put pozirala odjevena u čipkasti grudnjak koji joj je otkrio i nešto više nego inače

Pjevačica Nives Celzijus (38) svojim pratiteljima nerijetko servira golišave fotografije. Danas je za početak dana pozirala u čipkastom grudnjaku i obožavateljima zaželjela dobro jutro. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nives je uživala u karanteni'

- Savršeno je za ostati u krevetu - napisala je Nives u opis fotografije. No, reakcija nije nedostajalo ni ovaj put. Njezini pratitelji odmah su joj počeli pisati komentare na račun izgleda.

- Super si, senzualna i prekrasna žena. Bomba si. Zar si sama u krevetu? - komentirali su. 

No, Nives je ovaj put pokazala malo više no obično. Grudnjak joj je na nekim dijelovima bio i proziran pa su joj 'izvirile' bradavice.

Nije se obazirala na to, kao ni na koji drugi komentar. Uživala je kod kuće obavijena debljom vestom. 

Celzijus redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama. Od onih u mini haljini, u majici koja joj ističe dekolte, uskim trenirkama... Nedavno je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na svojoj terasi koju redovito čisti kako bi uhvatila malo boje. Tako je susjedima 'servirala' grudi, ali tom prilikom i međunožje. 

Ona se ne obazire na mišljenja svojih pratitelja, čija su mišljenja oko njezinih fotografija podijeljena. Neki je redovito hvale, dok drugi smatraju kako je degutantna. 

POGLEDAJTE NIVES CELZIJUS U ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci